MAD AND ETERNALLY FAITHFUL

Panoramix7 Olympiakos Blog – ΘΥΡΑ 7 ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Οδηγίες προς την Ρώμη

Posted by panoramix7 στο Νοέμβριος 20, 2007


Μετά απο τα επεισόδια στην Ιταλία μεταξύ αστυνομικών και φιλάθλων , η αστυνομική διεύθυνση της Ρώμης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία περιγράφει τον τρόπο που θα μεταβούν οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι στο γήπεδο, καθώς τι απαγορεύεται να έχουν στην κατοχή τους, ακόμα και τον τρόπο συμπεριφοράς εντός και ΕΚΤΟΣ γηπέδου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ρώμης καλωσορίζει τους φιλοξενούμενους φιλάθλους και τους εύχεται μια ειρηνική και ευχάριστη παραμονή στην πρωτεύουσα.
Για να φτάσετε πιο άνετα στο Ολυμπιακό Στάδιο έχει οργανωθεί η μεταφορική σας εξυπηρέτηση, που θα είναι διαθέσιμη στην Villa Borghese -Piazzale delle Canstre. Από το σημείο αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία και απευθείας δημόσιες συνδέσεις από τις 17:00.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρώμης
Il Questore di Roma

Οποιοδήποτε πρόβλημα η δυσχέρεια προκύψει κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Ρώμη μπορεί να κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές, καλώντας τον αριθμό 113 είτε από κινητό, είτε από τους δημόσιους τηλεφωνικούς θαλάμους της πόλης.

Για τους Έλληνες φιλάθλους, η είσοδος για τους «Διακεκριμένους Νότια» (Distinti Sud), ?Νότια Πλευρά Μόντε Μάριο» (Lato Sud Monte Mario) -«Πρόσβαση Νότια» (Cararabile Sud), αποτελεί τη μοναδική και αποκλειστική είσοδο στο στάδιο.

Με σκοπό την πρόληψη δυσχερειών για τους ξένους φιλοξενούμενους φιλάθλους η Αστυνομική Διεύθυνση Ρώμης (Questura di Roma) ανακοινώνει κάποια μέτρα τα οποία ελήφθησαν από τις Ιταλικές Αρχές σχετικά με την πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Απαγορεύεται η είσοδος στους παρακάτω:
– Ατομα που δεν διαθέτουν εισιτήριο.
– Ατομα στα οποία έχει απαγορευτεί η παρουσία σε αθλητικά γεγονότα, εξαιτίας της βιαίας συμπεριφοράς τους ή έχουν διαπράξει, υποστηρίξει ή διευκολύνει βίαιες πράξεις σε προηγούμενες παρόμοιες καταστάσεις.
– Ατομα φανερά μεθυσμένα ή υπό την επιρροή ναρκωτικών ουσιών

Απαγορεύονται τα εξής:
– Μεταφορά όπλων ή άλλων αντικειμένων με τα οποία διαπράττονται επιθέσεις και επίσης κάθε αντικειμένου που ενδεχομένος να προκαλέσει ζημιά.
– Μεταφορά καπνογόνων, κάθε είδους εκρηκτικού και πυροτεχνικές κατασκευές.
– Μεταφορά προστατευτικών κρανών.
– Μεταφορά οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού ή ναρκωτικής ουσίας.
– Εισαγωγή κάθε είδους γυάλινων δοχείων, πλαστικών ή άλλης ύλης.
– Ανάρτηση πανό που παροτρύνουν τη βία, τη ρατσιστική διάκριση και την έχθρα μεταξύ των αντίθετων ομάδων φιλάθλων, όπως επίσης και ανάρτηση υλικού που εκπροσωπεί πολιτικά σύμβολα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνες αντιδράσεις.
– Υπερπήδηση των περιφράξεων, είτε εντός , είτε εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων και διάβαση από τον ένα τομέα στον άλλο.
– Ρήψη αντικειμένων, αλλοίωση της προσωπικής εμφάνισης με τη χρήση κρανών, κασκόλ, κ.λ.π….
– Εισβολή στον αγωνιστικό χώρο για οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένου και του πανηγυρισμού στο τέλος του αγώνα.
– Πρόκληση ζημίας στις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της ρύπανσης με σπρέι ή μπογιές.
– Ζημία στα αγαθά και έργα τέχνης της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την Διαταγή Δ. 412 της 20/08/2002 που εξέδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ρώμης, η οποία συμπεριλαμβάνει επίσης και την απαγόρευση για βουτιά στα συντριβάνια της Ρώμης.
Τα πανό των φιλοξενουμένων φιλάθλων, το περιεχόμενο των οποίων θα πρέπει να είναι αποκλειστικά αθλητικού χαρακτήρα, σχετικό με το επίκαιρο γεγονός, θα πρέπει να επισημαίνονται πρωτύτερα στον οικοδεσπότη Σύλλογο».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: