MAD AND ETERNALLY FAITHFUL

Panoramix7 Olympiakos Blog – ΘΥΡΑ 7 ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Συνέντευξη Νικοπολίδη στον RealFm

Posted by panoramix7 στο Δεκέμβριος 26, 2007


Nikopolidis

(Η μαγνητοφωνημένη συνέντευξη σε 9 parts : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλώς όρισες Αντώνη και χρόνια πολλά

AΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Καλημέρα, να πω κι εγώ χρόνια πολλά στον κόσμο που μας ακούει , νομίζω ότι θα περάσουμε ένα ωραίο πρωινό, έχουμε και παρέα σήμερα μαζί μας

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ναι θα περάσουμε ένα ωραίο πρωινό. Κατ’ αρχήν το αυτοκίνητό μου έγινε το πρωί σχολικό. Πρώτον ο γιος μου ο Πάνος έγινε ήθελε να σου κάνει ερωτήσεις ,να σε γνωρίσει ,δεύτερον ο γιος του Αντώνη του Λυμπέρη του εκδότη, ο Αλέξανδρος Λυμπέρης ήθελε και αυτός να έρθει να σου κάνει ερωτήσεις. Ετοιμάζονται απο χθές πώς θα σε στριμώξουν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ναι! Και τα παιδιά είναι δύσκολα στις απαντήσεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και επίσης ο Νίκος ο Μπουζέας ,που είναι γιος συνεργάτισσας στον REAL FM ήθελε και αυτός να σου κάνει ερωτήσεις και νομίζω οτι θα περάσεις σήμερα ένα ζόρικο πρωϊνό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Με τα παιδιά είναι σίγουρο, γιατί οι ερωτήσεις τους είναι τελείως επιθετικές και θέλουν άμεση απάντηση και πρέπει να τους απαντήσεις γιατί είναι παιδιά.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι χωρίς ευγένειες ,χωρίς διπλωματία Η πρώτη ερώτηση Αντώνη Νικοπολίδη …

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αντώνη καλύτερα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

…είναι πολύ προσωπική, έβλεπα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λατσιο και έβλεπα τον τερματοφύλακα της Λατσιο που είναι 44 ετών αφού έκανα πλάκα στους φίλους μου ότι είναι ώρα να αρχίσω εγώ τη μπάλα που είμαι 45 και σκεφτόμουν ότι τελικά η δήλωση που είχες κάνει ότι μπορεί αυτή η χρονιά να είναι η τελευταία σου είναι μια πολύ πρόωρη δήλωση και το λεω με την έννοια ότι φέτος έχεις κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν σου. Οι εμφανίσεις σου και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ , στο κρίσιμο αγώνα με τη Βέρντερ στον αγώνα που βάλαμε τη σφραγίδα για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 ήταν εμφανίσεις 20χρονου τερματοφύλακα.. Γιατί λοιπόν έγινε αυτή η δήλωση και αν ισχύει , αν τη σκέφτεσαι ακόμα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Η δήλωση έγινε το καλοκαίρι,. Είχα βάλει κάτω τα πράγματα είδα οτι με την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας το καλοκαίρι του 2008 θα ήταν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία, πέραν οτι θα σταματήσω απο την Εθνική ,είναι η τελευταία μου σεζόν ,είχα κάνει και μια σκέψη οτι είναι μια καλή ευκαιρία να σταματήσω γενικά το ποδόσφαιρο. Αλλά αυτή ήταν μία σκέψη .Στο πρώτο σκέλος οτι η Εθνική ομάδα πλέον θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι για μένα και έλεγα να δω τη φετινή χρονιά να δω πώς θα είμαι ,πώς θα πάνε τα πράγματα γενικά, για να μπορέσω κάποια στιγμή να αποφασίσω ,γιατί είναι αρκετά δύσκολο να αποφασίσει κανείς να σταματήσει το ποδόσφαιρο και δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο είναι ο τρόπος ζωής που κάνει ένας για 21 χρόνια τώρα περίπου …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

21 χρόνια έχεις συμπληρώσει στο ποδόσφαιρο, πολλά χρόνια

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Και υπολόγισα ότι βλέποντας και κάνοντας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τώρα το βλέποντας δείχνει πολύ θετικά πράγματα φέτος είναι μια από τις καλύτερες χρονιές σου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Πρώτα από όλα ήθελα ύστερα από ένα δύσκολο τελείωμα της περσινής χρονιάς , ήθελα πρώτα απ’όλα να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδωσε η ομάδα του Ολυμπιακού παρά τα διάφορα που λέγονταν γύρω μου ήθελα να τους δικαιώσω κυρίως με την απόδοσή μου ,ούτε με λόγια ούτε με τίποτα .Ήθελα μα τους αποδείξω ότι καλώς πράξανε και μου ανανεώσανε το συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο…. Αυτό ήθελα , ήταν ο πρώτος στόχος που είχα για την φετινή χρονιά χρονιά. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά αν και ο Ολυμπιακός πιστεύω θέλει να το κάνουμε ,να συνεχίσω για ένα ακόμη χρόνο. Νομίζω ότι εφόσον είμαι υγιείς , εφόσον αυτό που λεω πάντα ,δεν βαριέμαι να πάω για προπόνηση το μυαλό μου…συμπεριφέρομαι όπως πριν απο είκοσι χρόνια ,άρα είμαι καλά και νομίζω ότι θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο κύριος Πάνος Χατζηνικολάου Δευτέρα γυμνάσιου το ερώτημα,

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θα ήθελα να ρωτήσω πως νιώσατε τη πρώτη φορά που μπήκατε στη λεωφόρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού με το κοινό να σας αποδοκιμάζει για αυτή την επιλογή που κάνατε.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Πήγα προετοιμασμένος, δεν πήγα σαν ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχω δει πολλά πράγματα είχα προετοιμαστεί ,ήξερα τι με περιμένει αλλά ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μένα και την ομάδα μου κι έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος, και πήγα και έκλεισα τα αυτιά μου και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για μένα και την ομάδα μου.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πόσο επαγγελματίες είναι οι παίχτες στην Ελλάδα Αντώνη, με αφορμή το ερώτημα που έθεσε ο Πάνος και πόσο οι φίλαθλοι καταλαβαίνουν ότι ένας ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω οτι τα τελευταία χρόνια υπάρχει αρκετός επαγγελματισμός στην Ελλάδα από τους ποδοσφαιριστές . Σίγουρα υπάρχει κόσμος που καταλαβαίνει γιατί γίνονται ίσως οι μετακινήσεις αυτές ,οι συμπεριφορές και ή καμία και διαφωνίες πάνω σε συμβόλαια υπάρχουν όμως και φίλαθλοι που δεν καταλαβαίνουν, που το πάθος τους για την ομάδα δε τους αφήνει να δουν τα πράγματα…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ξεκάθαρα;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ξεκάθαρα .Οι ποδοσφαιριστές όπως γνωρίζουμε όλοι είμαστε επαγγελματίες ,αυτό συμβαίνει όταν καλούμαστε να ανανεώσουμε ένα συμβόλαιο γιατί απο εκεί και πέρα όλοι δενόμαστε με τις ομάδες μας και αγαπάμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γιατί ουσιαστικά είναι το δεύτερό μας σπίτι .

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ρώτησε ο Πάνος , Αντώνη πως ένιωσες όταν επέστρεψε με άλλη φανέλα στη λεωφόρο όπου είχες χτίσει μια καλή καριέρα και θέλω να σε ρωτήσω εγώ πόσο εύκολο είναι οι παίχτες που είστε μαζί στην Εθνική και που προέρχεστε από πολλές διαφορετικές ομάδες και που μπορεί την Κυριακή να έχετε τζαρτζαρίστει μεταξύ σας ,να έχετε συγκρουστεί μεταξύ σας να νιώσετε μια ομάδα. Πόσο εύκολο είναι ένας παίχτης , παράδειγμα σου λεω παίξατε τώρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου υπήρξε ένταση , ηλεκτρισμός στον αγωνιστικό χώρο πάθος για τη νίκη. Αν λίγες ημέρες μετά είχατε αγώνα με την εθνική, πως τα σβήνετε όλα με μπλάνκο;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Και βέβαια . Όλοι καταλαβαίνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές ότι εκείνη τη στιγμή μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Υπάρχουν βέβαια και όρια fair play, μεταξύ μας. Τώρα το να γίνει ένα σκληρό μαρκάρισμα όλοι το καταλαβαίνουμε είναι ποδόσφαιρο, είναι της στιγμής και ξέρουμε ότι δεν εννοούσε κανένας τίποτα. Η Εθνική είναι άλλο πράγμα είναι μια άλλη ιστορία πολύ μεγάλη, αγαπάμε πάρα πολύ την Εθνική ομάδα ιδίως τα παιδιά τα τελευταία δέκα χρόνια που είμαστε στην Εθνική ομάδα και την βάζουμε πάνω από όλα απο όλους τους εγωισμούς ,πάνω απο τις κακές στιγμές που μπορεί να έχουμε στα πρωταθλήματα μας Συν ότι τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 12 -14 παίχτες παίζουν στο εξωτερικό οπότε δεν είναι και τόσες πολλές οι προστριβές που έχουμε μεταξύ μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το λόγο τώρα έχει ο Αλέξανδρος Λυμπέρης… Σε ποια τάξη Αλέξανδρε;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Τετάρτη

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη δημοτικού

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

που σας αρέσει πιο πολύ να παίζετε τερματοφύλας στον Ολυμπιακό ή στην Εθνική;

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πολύ ωραία ερώτηση Αλέξανδρε.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Μ αρέσει να παίζω τερματοφύλακας και να παίζω συνέχεια. Κάθε Κυριακή , κάθε Τετάρτη, γιατί αυτή είναι η χαρά . είτε στον Ολυμπιακό είτε στην Εθνική ομάδα. Για μένα είναι το ίδιο πράγμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Δηλαδή δεν σας νοιάζει σε ποια ομάδα θα παίζετε τερματοφύλακας;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Με νοιάζει… να είμαι να παίζω στον Ολυμπιακό και με νοιάζει να παίζω και στην Εθνική ομάδα, αλλά είναι το ίδιο πράγμα, η θέση είναι το ίδιο πράγμα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλή η ερώτησή σου, πολύ καλή.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Λοιπόν, πάμε λίγο στο φετινό πρωτάθλημα, φαίνεται ότι φέτος το πρωτάθλημα θα έχει πολλή μεγαλύτερο ενδιαφέρον βαθμολογικά και μεταπτώσεις από ότι άλλες χρονιές . Και θέλω να ρωτήσω Αντώνη αν συμφωνείς με την άποψη που υπάρχει σε πολλούς ότι αυτό που κάνει τη διαφορά φέτος είναι ότι υπάρχουν 3-4 ομάδες μιλώ για τον Αστέρα Τρίπολης, μιλώ για τον Άρη, μιλώ για τον Πανιώνιο , μιλώ για τη Λάρισα., τον Ατρόμητο, οι οποίες μπορούν να σταθούν με άνεση απέναντι στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οι έδρες τους , ειδικά οι έδρες τους είναι πολύ σκληρές και δύσκολες αυτό έχει δώσει αυτή τη τροπή στο πρωτάθλημα;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ναι, νομίζω ότι είναι ένας βασικός λόγος που έχει γίνει ενδιαφέρον το φετινό μας πρωτάθλημα. Αυτές όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ και νομίζω δίνουν έναν διαφορετικό τόνο και βλέπουμε τις ανακατατάξεις που υπάρχουν στην κορυφή. Σίγουρα είναι λίγο μακριά όλες αυτές οι ομάδες στο να διεκδικήσουνε κάποια στιγμή το πρωτάθλημα…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αλλά μπορούν να κόβουν βαθμούς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αλλά μπορούν να κόβουν βαθμούς. Έστω κι αυτό είναι καλό γιατί τα προηγούμενα χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τις τρεις πρώτες ομάδες. Νομίζω ότι όλες αυτές οι ομάδες εκμεταλλευόμενοι και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κυρίως των τριών ομάδων που στοχεύουν στην Ευρώπη και τις απώλειες που έχουμε πιο πολλές από τραυματισμούς και κούραση, καταφέρνουνε με μία καλή απόδοση ιδιαίτερα στην έδρα τους να κόβουνε βαθμούς. Αυτό είναι ευχάριστο και είναι και καλό.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Ολυμπιακός δέχεται γκρίνια όμως, ότι ενώ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια τα δίνει όλα και οι εμφανίσεις του είναι μεγάλες εμφανίσεις μέχρι στιγμής εκτός έδρας, διότι όντως και στη Λάτσιο και στη Βέρντερ και στη Ρεάλ έπαιξε μεγάλη μπάλα ο Ολυμπιακός εδώ όταν φεύγει από το Λεκανοπέδιο κάνει πολύ κρύο. Και το τελευταίο είναι η ισοπαλία με τη Λάρισα όπου πάλι άρχισε η γκρίνια.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Ολυμπιακός και σε φιλικό να φέρει ισοπαλία θα έχει γκρίνια. Δεν έχει …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν δέχονται άλλο αποτέλεσμα…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Είναι ομάδα καθαρά … πηγαίνουμε οπουδήποτε και κερδίζουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Είναι φυσικό αυτό. Νομίζω όμως ότι όλοι πρέπει να κρινόμαστε στο τέλος. Εκεί πρέπει να δούμε τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε. Σίγουρα υπάρχουν απώλειες αλλά μην ξεχνάμε ότι, και δεν αποτελεί δικαιολογία-αυτό που είπα και προηγουμένως, έχουμε πολλές απώλειες από ποδοσφαιριστές, πολλούς τραυματισμούς.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτό πως το εξηγείς , Αντώνη, ίσως το βάρος των υποχρεώσεων που ήταν πολλές;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Ολυμπιακός… όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω, ζητούσε αυτή τη διάκριση στο champions league, ζητάει να κάνει μια αρχή στο champions league. Νομίζω οτι φέτος το καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε απώλειες, σίγουρα έχουμε και βαθμολογικές και σε ποδοσφαιριστές αλά νομίζω ότι και ο πόλεμος έχει απώλειες. Προσπαθούμε και νομίζω ότι είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μια εξήγηση που δίνουν πολλοί για τους τραυματισμούς είναι ότι στο Champions League η ομάδα κάνει υπερπροσπάθεια φέτος. Ότι δηλαδή οι παίχτες μπαίνουν στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για να σπάσουν τη κακή παράδοση των προηγουμένων ετών και αυτή η υπερβολή να το πω έτσι οδηγοί και σε κάποιους τραυματισμούς. Έχει αυτό μια βάση;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι τα παιδιά, είναι αυτό που λέμε, δεν παίζουν το 100% αλλά παίζουν το 110%. Νομίζω υπερβάλλουμε εαυτούς, υπερβάλλαμε γιατί θέλαμε να σπάσουμε την κακοδαιμονία αυτή που κυνηγάει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια με την εκτός έδρας νίκη, είχε γίνει τραγικό πλέον αυτό το πράγμα και πάνω από όλα να περάσουμε στον επόμενο γύρο του champions league. Το θέλαμε πάρα πολύ , δώσαμε πάραπολλά και νομίζω ότι τα καταφέραμε παρότι ας πούμε χάσαμε κάποιους βαθμούς στην Ελλάδα. Νομίζω ότι άξιζαν τις απώλειες αυτή την διάκριση.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μάλιστα, πάμε στην επόμενη ερώτηση.Ο κ. Πάνος Χατζηνικολάου στο μικρόφωνο.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όσον αφορά τις μεταγραφές που θα γίνουν τώρα τον Ιανουάριο , έχει γίνει μεγάλος ντόρος ας το πούμε έτσι με το όνομα του Μπελόυτσι, εσείς ξέρετε κάτι για αυτό, αν μπορείτε …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εγώ ξέρω τη Μόνικα Μπελόυτσι μπορώ να απαντήσω;

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Όχι. Μιλάμε για τον Μπελούτσι τςη Ρίβερ Πλέιτ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Τον έχω δει ορισμένες φορές σε παιχνίδια του FILMNET με την Ρίβερ πλέιτ. Νομίζω όμως ότι αυτοί που τον έχουν δει καλύτερα και τον έχουνε παρακολουθήσει πιο πολύ σίγουρα είναι οι σκάουτερ της ομάδας και ο τεχνικός διευθυντής, ο κύριος Ίβιτς. Νομίζω ότι έχουν μια πλήρη εικόνα. Εγώ δεν έχω τόσο καλή εικόνα γιατί δεν είναι σε πρωτάθλημα ευρωπαϊκό…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το είδαμε φέτος και με τον Γκαλέτι ο οποίος προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα, πολύ εύκολα και με τον Λεντέσμα .

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Που τους ξέρουμε. Είναι στη νότιο Αμερική, αλλά σίγουρα οι Αργεντίνοι παίκτες είναι ιδιαίτεροι παίκτες και το καλύτερο για μας αλλά και για τον Ολυμπιακό είναι παίκτες που προσαρμόζονται γρήγορα στην Ελλάδα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Είναι πιο πολύ με τον Λεντέσμα γιατί ο Γκαλέτι είναι ένας παίκτης που παίζει χρόνια στην Ευρώπη και δεν έχει αυτή…. γνωρίζει την νοοτροπία. Νομίζω ότι ο Λεντέσμα είναι μία καλή περίπτωση, αλλά και πιστεύω ότι πάρα πολλοί Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές και ο Γκονζάλες γρήγορα προσαρμόστηκέ στον Παναθηναϊκό.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι μια σχολή ποδοσφαίρου…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι είναι μία σχολή είναι ένας λαός που είναι κοντά στον δικό μας και στη φιλοσοφία και νομίζω ότι προσαρμόζεται πολύ γρήγορα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και άλλη ερώτηση;

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και άλλη μια μεταγραφή που έγινε για τον Κυριάκο που τον έχετε παλιό σας συμπαίχτη και πολύ καλός σας φίλος αφού είχατε μείνει τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω για αυτό;

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εσύ Πάνο τον θες τον Κυριάκο; Κάτσε να σου πάρω και εγώ συνέντευξη ή σε ενοχλεί που έπαιζε στον Παναθηναϊκό;

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπάλα να παίζει και εμένα δε με νοιάζει που έπαιζε πριν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Σωστό είναι. Όχι εγώ δεν μπορώ να ξέρω περισσότερα. Τέτοια θέματα δεν μπορώ να τα γνωρίζω. Αλλά σίγουρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι αν ερχόταν στον Ολυμπιακό θα μας βοηθούσε πάρα πολύ.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και πιστεύω ότι τελικά η κερκίδα ακόμα και αν στην αρχή αντιδρά όταν ένας ποδοσφαιριστής δείξει ότι αγωνίζεται για τη φανέλα που φορά στη συνέχεια τον αποδέχεται και τον αγκαλιάζει ,έτσι δεν είναι;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω και με το πάθος που παίζει ο Σωτήρης και την αυταπάρνηση που δείχνει ορισμένες φορές, νομίζω ότι γρήγορα θα την κέρδιζε την κερκίδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να περάσει από την Τσέλσι και να προχωρήσει στους 8;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Το πιστεύουμε και το ευχόμαστε αλλά σίγουρα οι δυσκολίες είναι πολλές. Αλλά θα κάνουμε πιστεύω δύο καλά παιχνίδια, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όχι μόνο για την Τσέλσι αλλά και για άλλους αγώνες στο Champions League, έχω παρατηρήσει ότι οι διαιτησίες δεν είναι υπέρ μας ειδικά στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στο εντός το οφ-σαιντ γκόλ και στο εκτός η μπάλα είχε βγει έξω. Αν η διαιτησία είναι 50-50 υπάρχουν ελπίδες για τον Ολυμπιακό γιατί το 60-40 που είναι το πιο πιθανό γιατί είναι μεγάλη ομάδα η Τσέλσι δεν πιστεύω ότι έχουμε και πολλές ελπίδες.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Πρώτα από όλα οι διαιτησίες δεν ήταν κακές διαιτησίες, τώρα αν υπάρχουν μεμονωμένες στιγμές , αυτό δεν αφαιρεί ότι δεν είχαμε καλές διαιτησίες. Ήταν όλες οι διαιτησίες καλές απλώς ορισμένες στιγμές αδικηθήκαμε αλλά δεν είναι στο σύνολο που μπορούμε να μιλήσουμε για κακές διαιτησίες.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτές οι στιγμές όμως κόστισαν σχεδόν το παιχνίδι με τη Λάτσιο, εμείς θα είχαμε περάσει πρώτοι, δεν έχουν το περιθώριο να κάνουν λάθη για αυτό είναι εκεί. Και αν κάνουν να κάνουν μικρά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και καμιά φορά κάνουν λάθη.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ξέρεις ποιο είναι το ωραίο ερώτημα τώρα Πάνο σε αυτό που λες; Αν πρέπει κάποια στιγμή να μπει και στο ποδόσφαιρο όπως και σε άλλα αθλήματα στο τένις για παράδειγμα να μπει το βίντεο μέσα στα όπλα του διαιτητή. Να μπορεί να συμβουλευτεί ένα παρατηρητή που θα βλέπει βίντεο θα βλέπει επανάληψη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω όμως ότι θα χάσει την ουσία του, όλο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θα χαθεί η μαγεία; Η αυθεντικότητα;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Βέβαια. Ακόμα και το λάθος. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ποτέ για το λάθος. Εδώ καθόμαστε και συζητάμε για ένα λάθος που στοίχισε ένα γκολ. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο, έχει μια γενικότερη συζήτηση… Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν καλό για μένα…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Όχι δεν θα ήταν

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θα χαθεί η μαγεία; Η αυθεντικότητα;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Η αυθεντικότητα του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι παραμένει καλό όπως είναι και ας γίνονται λάθη αλλά αρκεί να μην γίνονται μονόπλευρα.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ναι αλλά μερικές φορές χρειάζεται γιατί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο η διαιτησία δεν είναι καθόλου καλή είναι πολύ υποβαθμισμένη

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι την κρίνουμε πολύ αυστηρά.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Λοιπόν να μην μείνουμε άλλο στη διαιτησία που είναι προσφιλές θέμα της κερκίδας. Να πάμε στα πιο ουσιαστικά, εγώ θέλω να ρωτήσω Αντώνη αν η Τσέλσι σήμερα , πιστεύεις ότι είναι καλύτερη ή χειρότερη από την Τσέλσι του Μουρίνιο. Αυτό είναι και μεγάλη συζήτηση που γίνεται στην Αγγλία . Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερη σήμερα, είναι πιο πειθαρχημένη γιατί πιστεύω προς το τέλος της θητείας του Μουρίνιο υπήρχαν κόντρες με ποδοσφαιριστές και το κλίμα είχε χαλάσει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι η βασική κόντρα ήταν με τον ιδιοκτήτη. Νομίζω ότι οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές ήταν αγαπητοί και είχαν καλή σχέση με τον προπονητή τους. Η ομάδα είναι η ίδια, σίγουρα, οι ποδοσφαιριστές δεν άλλαξαν καθόλου από την μέρα που έφυγε ο Μουρίνιο, αυτό όμως που λείπει είναι η προσωπικότητά του στον πάγκο. Αυτό τους λείπει για να τους κάνει κάτι το διαφορετικό. Είχε τη δυνατότητα αυτός ο προπονητής να κάνει την ομάδα διαφορετική, μόνο με την παρουσία του. Είναι το μόνο χαρακτηριστικό που τους λείπει γιατί όλα τα άλλα τα έχουνε.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πιστεύεις ότι απέναντι σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα έχει ο Ολυμπιακός το πλεονέκτημα ότι δεν θα έχει άγχος;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αυτό είναι σίγουρο.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ότι θα παίξει χαλαρά , ότι θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρό;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Φαβορί είναι η Τσέλσι. Είναι μία ομάδα χτισμένη με πολλά εκατομμύρια ευρώ, παίζει σε ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ποιόν φοβάσαι πιο πολύ από τους επιθετικούς της;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Ντρογκμπά είναι ένας πολύ μεγάλος επιθετικός. Πιο δύσκολα μπορώ να μιλήσω και μιλάω για μεμονωμένα άτομα , υπολογίζω το σύνολο πάντα, Νομίζω όμως ότι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και είναι πολύ δύσκολος.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλημέρα στο φίλο που λεει : Θέλω τη γνώμη του Αντώνη για τον Μιχάλη Σηφάκη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Η γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλή και πριν ακόμα έρθει στον Ολυμπιακό. Τον είχα γνωρίσει πέρα από τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τον είχα γνωρίσει και σε μία αποστολή της Εθνικής, στο confederation cup, ήταν σαν τρίτος τερματοφύλακας. Είναι ένας πολύ καλός εξελίξιμος τερματοφύλακας και νομίζω ότι έχει τα χρόνια , έχει τη διάθεση και την υπομονή να παίξει ποδόσφαιρο και να παίξει και σε υψηλό επίπεδο.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο 768 έχει θυμώσει πολύ και μαζί σου και μαζί μου λεει: Τι είναι αυτά που λες άμπαλε Χατζηνικολάου ότι έχει παίξει μεγάλη μπάλα ο Ολυμπιακός η τύχη έχει ανοίξει σε όλα τα παιχνίδια το δρόμο του Ολυμπιακού.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Τύχη μπορείς να έχει μόνο σε ένα παιχνίδι, ή σε δύο, σε έξι σειρά παιχνίδια δεν νομίζω ότι μπορείς να μιλάς μόνο για τύχη. Σίγουρα τη χρειάζεσαι για να μπορέσεις να διακριθείς, αλλά αν μείνεις μόνο σε αυτό νομίζω ότι θα αποτύχεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλημέρα και στον 637. ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκη δηλώνει και ρωτάει ποια η γνώμη σου Αντώνη για την διαιτησία στην Ελλάδα και ποια η σχέση με τους διαιτητές στην Ευρώπη; Και καταλήγει το μήνυμα «Γήπεδο στον ΠΑΟΚ τώρα». Συμφωνούμε με το γήπεδο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Συμφωνούμε όλοι για έναν ΠΑΟΚ πολύ δυνατό, έναν ΠΑΟΚ όπως τα προηγούμενα χρόνια της δεκαετίας του 80 , που ήταν πραγματικά μία πολύ μεγάλη ομάδα και ήτανε όλοι….

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

και νομίζω ότι και παρουσία του Ζαγοράκη που είναι και δικός σας φίλος από την εθνική θα βοηθήσει πολύ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Κι ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει ο Θοδωρής, έχει τη δύναμη , έχει την υπομονή να κάνει τον ΠΑΟΚ έτσι όπως τον ονειρεύεται.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Για τη σύγκριση των διαιτητών των Ελλήνων και των ξένων;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι τους κρίνουμε πολύ αυστηρά, πάρα πολύ αυστηρά έχουμε καλούς διαιτητές αλλά νομίζω παίζουν λίγο με φόβο. Φόβο μήπως κάνουν το λάθος , φόβο μήπως την επόμενη μέρα δεχθούνε την επίθεση του Τύπου που κυρίως του επιτίθεται. Αν νομίζω τους αφήσουμε λίγο ελεύθερους , χαλαρώσουν λιγάκι θα μπορέσουν κι αυτοί να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Λάζαρος από την Καρδίτσα ρωτάει Αντώνη αν η δουλεία που γίνεται φέτος στον Ολυμπιακό διαφέρει από άλλες χρονιές.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Σίγουρα γίνεται, ας πούμε, πιο δεμένη, καλύτερη δουλειά από άλλες χρονιές. Σίγουρα και τα αποτελέσματα αυτά βοηθούνε γιατί αποκτά η ομάδα και αυτοπεποίθηση και περισσότερη όρεξη και υπάρχει καλύτερη διάθεση. Αλλά δεν νομίζω ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε δουλειά. Άλλωστε για τα χρόνια που είμαι εγώ στον Ολυμπιακό μπορώ να μιλήσω, και ο κύριος Μπάγεβιτς και ο κύριος Σολιντ προσπάθησαν, είχαν ένα τρόπο δουλειάς αρκετά καλό και δεν νομίζω ότι οι διαφορές είναι μεγάλες.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η σχέση Ιβιτς- Λεμονή μια σχέση που φαίνεται ότι πέρασε και από σεισμικές δονήσεις είναι καλύτερη τώρα; Λειτουργεί;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Εγώ νομίζω πως είναι δύο άνθρωποι που εργάζονται για το καλό του Ολυμπιακού, σίγουρα θα υπάρχουν διαφωνίες , πάντα υπάρχουν διαφωνίες , αλλά οι διαφωνίες πάντα λύνονται και νομίζω ότι αυτό το διάστημα το κλίμα στον Ολυμπιακό και στο Ρέντη είναι πάρα πολύ καλό και νομίζω ότι έχουν συμβάλει όλοι για αυτό το καλό κλίμα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο φίλος ο 566, ζητάει τη γνώμη σου Αντώνη για τον Πανιώνιο, πως βλέπεις τον Πανιώνιο φέτος Αντώνη;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Πανιώνιος όχι μόνο φέτος αλλά και πέρσι έδειξε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα φέτος δυσκολεύτηκε γιατί πέρασε στη φάση του Ουέφα και νομίζω ότι οι αγώνες του Ουέφα επιβάρυναν λίγο την ομάδα, αλλά νομίζω ότι είναι μία πάρα πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Λοιπόν εδώ οι βοηθοί μου δεν έχουν καταλάβει ότι οι ερωτήσεις που γίνονται στο διαφημίσεις δεν ακούγονται οι ερωτήσεις και δεν παράγουν αποτέλεσμα, ότι ερωτήσεις έχετε εδώ. Κ.Αλέξανδρε. Ο κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης βοηθός μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πιστεύεται πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο και την Τσέλσι; Γιατί αν αποκλειστούμε από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο ούτε στη Τσέλσι θα μπορούμε να παίξουμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Να έχουμε καλή ψυχολογία εννοείς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Δεν περνάει από το μυαλό μας ότι μπορούμε να αποκλειστούμε ή ότι δε θα είμαστε πρώτοι στο τέλος της χρονιάς.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Ναι αλλά οι Άγγλοι που υποστηρίζουν την Τσέλσι λένε σιγά ο Ολυμπιακός είναι μια Ελληνική Ομάδα την κερδίζουμε εύκολα. Ναι αλλά για τους έλληνες τους Ολυμπιακούς δεν είναι έτσι.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Μακάρι να μας υποτιμήσουν. Θα είναι ένα όπλο στα χέρια μας αυτό, να μας υποτιμήσουν.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο κ. Πάνος Χατζηνικολάου

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ποια ήταν η σημαντικότερη στιγμή για σας στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και με την Αναγέννηση Άρτας αν θέλετε;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Η σημαντικότερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του EURO 2004.Νομίζω ότι είναι η κορυφή για πολλούς από εμάς. Πιστεύω για όλους μας

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πιστεύετε πως μπορούμε να κρατήσουμε τον τίτλο μας (πρωταθλήτρια Ευρώπης) φέτος έχουμε πείσει για τις ικανότητες ;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Έχουμε τις ικανότητες να παίξουμε καλά και έχουμε τις ικανότητες να κάνουμε μια καλή πορεία. Το να πάρουμε και το κύπελλο είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα που είναι δύσκολο να το κάνουμε .

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και βέβαια θα λείπει και ο καλύτερος παίχτης της εθνικής ο Θοδωρής Ζαγοράκης που έδωσε όχι το 110% που λετε αλλά το 210% .

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Που ξέρεις μπορεί και εκεί όταν πάμε να βρούμε ένα παίχτη που να είναι ο καλύτερος παίχτης του 2008.Ποτέ δεν ξέρει κανένας

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μακάρι να είστε και εσείς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Μακάρι να είναι όλη η ομάδα. Αν είναι όλη η ομάδα ,σίγουρα θα το πάρουμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλημέρα και στον 123 λεει Αντώνη πως σχολιάζεις τις ακραίες οπαδικές συμπεριφορές και στην τωρινή και στην προηγούμενη ομάδα σου πιστεύεις ότι έχουν σχέση με την αγάπη στο ποδόσφαιρο ή με τη θρησκεία;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Δεν θέλω ποτέ να σχολιάζω τέτοια πράγματα γιατί δεν μ αρέσει. Πάντα μιλάω για το ποδόσφαιρο, μιλάω για ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το ποδόσφαιρο αλλά ποτέ δεν θα σχολιάσω αυτές τις συμπεριφορές που τις θεωρώ πολύ ακραίες και είναι πράγματα τα οποία πρέπει να φύγουν από το χώρο για να μπορέσει και το ποδόσφαιρο αλλά και ο κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο να παει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει. Γιατί όλα αυτά τα πράγματα στερήσανε πολύ κόσμο απο το γήπεδο .Το φόβο τους στο να πάνε σε ένα γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλημέρα και στο Βασίλη λεει Νίκο, Ζήτα του τη γνώμη για τις δηλώσεις του Ζήκου, ζόρικη ερώτηση.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Θα είναι άκομψο να μιλήσω εγώ για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Άκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί το οποίο γνωρίζω ,σοβαρό είναι πολύ μετρημένο ίσως μια κουβέντα του ήταν τραβηγμένη αλλά πάνω στα νεύρα μπορεί να πούμε καμία φορά κάτι παραπάνω αλλά νομίζω ότι η συνολική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορεί να στιγματιστεί από ίσως μια άστοχη ας το πούμε ,δήλωση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πιστεύετε πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα και στο Champions League θα προχωρήσει ;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση, δεν περνάει το είπα και προηγουμένως , ο από το μυαλό μας ότι δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση εμείς θα παίξουμε δυο παιχνίδια με την Τσελσι θα τα ευχαριστηθούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα γελάσουμε

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τώρα ένα κρίσιμο ερώτημα είναι αν ο Ριβάλντο λείπει φέτος από την ομάδα, αυτό είναι ένα ζήτημα που συζητήθηκε πολύ το καλοκαίρι με αφορμή τη μεταγραφή του Ριβάλντο στην ΑΕΚ και θέλω να ρωτήσω αν λείπει φέτος από την ομάδα αν η ανανέωση που έγινε το καλοκαίρι γιατί ανανεώθηκε κατά πολύ ο Ολυμπιακός και θέλω να ρωτήσω Αντώνη αν είναι κατά τη γνώμη σου επιτυχημένη;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Για αυτούς θα είναι μικρό ματς αλλά για τον ολυμπιακό θα είναι ντέρμπι;…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αν το δούνε έτσι, αν το δούνε αυτοί μικρό ματς κι εμείς το δούμε ντέρμπι , νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να περάσουμε.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλω να ρωτήσω αν οιστεύετε ότι ο Μπελόυτσι θα μπορέσει να αντικαταστήσει άξια τον Ριβάλντο;

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μερικοί από αυτούς είναι αθόρυβοι, και καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά όταν δεν παίξουν. Μου κάνει μεγάλη αίσθηση για παράδειγμα ο Λεντέσμα . Ο Λεντέσμα είναι ένας αθόρυβος παίχτης δεν είναι ο αγαπημένος της κερκίδας δεν έχει κάνει κάποια τόσο φαντεζί ενέργεια ώστε να ξεσηκωθούν οι φίλαθλοι. Όμως όταν λείψει από την ομάδα καταλαβαίνουμε όλοι την απουσία του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία στο φετινό Ολυμπιακό και η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο ,το οποίο θα έχει πολλοί καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε ότι ο Μπελούτσι θα είναι ένα κομμάτι αυτού του συνόλου που θα βοηθήσει την ομάδα να προχωρήσει υψηλότερα

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Επειδή και η Ρίβερ είναι παγκόσμια γνωστή αυτός μαζί με το Ροζάλες κάνουν τρομερά παιχνίδια , προσωπικά εγώ ελπίζω να συνεχίσει και στον Ολυμπιακό, αλλά μερικοί παίχτες που δεν είναι τόσο γνωστοί όσο αυτοί νιώθουν κάπως περίεργα όταν παίρνουν ένα τέτοιο παίχτη και η κερκίδα τους δοξάζει περισσότερο από ότι αυτούς, εσείς το νιώθετε αυτό μερικές φορές;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Όχι , αυτό δεν υπάρχει , νομίζω ότι αυτό που κοιτάμε όλοι σε μία ομάδα σε ένα σύνολο ,κοιτάμε το πως θα τα καταφέρουμε. Με την νίκη της ομάδας μας αποκτούμε όλοι αξία Η ομάδα κερδίζει και εμείς μέσα από την ομάδα έχουμε και εμείς την επιτυχία μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τώρα ένα κρίσιμο ερώτημα είναι αν ο Ριβάλντο λείπει φέτος από την ομάδα, αυτό είναι ένα ζήτημα που συζητήθηκε πολύ το καλοκαίρι με αφορμή τη μεταγραφή του Ριβάλντο στην ΑΕΚ και θέλω να ρωτήσω αν λείπει φέτος από την ομάδα αν η ανανέωση που έγινε το καλοκαίρι γιατί ανανεώθηκε κατά πολύ ο Ολυμπιακός και θέλω να ρωτήσω Αντώνη αν είναι κατά τη γνώμη σου επιτυχημένη;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Το να μιλήσουμε για το Ριβάλντο νομίζω ότι είναι λίγο γιατί είναι ένας παίχτης παγκόσμιας κλάσης και σίγουρα αν ήταν στον Ολυμπιακό θα μας βοηθούσε. Νομίζω όμως ότι ο Ολυμπιακός ,οι άνθρωποι επέλεξαν μια διαφορετική φιλοσοφία μία φιλοσοφία με στόχο πιστεύω την ευρωπαϊκή διάκριση , για αυτό αποκτήθηκαν και παίκτες, περισσότερο παίχτες εργαλεία μέσα στο γήπεδο παίχτες με πολύ πολύ τρέξιμο …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μερικοί από αυτούς είναι αθόρυβοι, και καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά όταν δεν παίξουν. Μου κάνει μεγάλη αίσθηση για παράδειγμα ο Λεντέσμα . Ο Λεντέσμα είναι ένας αθόρυβος παίχτης δεν είναι ο αγαπημένος της κερκίδας δεν έχει κάνει κάποια τόσο φαντεζί ενέργεια ώστε να ξεσηκωθούν οι φίλαθλοι. Όμως όταν λείψει από την ομάδα καταλαβαίνουμε όλοι την απουσία του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Έχουμε πολλούς παίκτες… εγώ τους λέω εργαλεία. Είναι παίκτες με τρομερή διάθεση, παίχτες που τρέχουν, μαρκάρουνε παίζουν για την ομάδα και νομίζω ότι αυτή είναι η διαφορά ίσως από τα προηγούμενα χρόνια για τον φετινό Ολυμπιακό και νομίζω ότι η φιλοσοφία και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα πράγματα πλέον βοηθάει και στην ομάδα να προχωράει στην Ευρώπη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Εγώ πιστεύω, όσον αφορά το Ριβάλντο, ότι τώρα συνεργάζονται καλύτερα οι παίχτες του Ολυμπιακού, γιατί ο Ριβάλντο είναι ένας επαγγελματίας που έιχε περάσει από ξένες και πολύ μεγάλες ομάδες και δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί όπως συνεργαζόταν εκεί.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Εγώ νομίζω ότι ο Ριβάλντο μπορεί να παίξει και να συνεργαστεί με οποιονδήποτε ποδοσφαιστή γιατί είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής . Ο Ολυμπιακός επέλεξε οτι πλέον δεν είναι στα πλάνα του για τη νέα χρονιά Ο Ριβάλντο βρήκε μία καινούρια ομάδα, την ΑΕΚ και νομίζω οτι τη βοηθάει και αυτός όπως μπορεί για να βρει το στόχο της .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Στην ΑΕΚ θα τελειώσει την καριέρα του;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο. Δεν μπορώ να το ξέρω

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλω να μας πεις από μια λέξη για τα καινούργια αποκτήματα του Ολυμπιακού και τι πιστεύεις για τον καθένα Γκαλέτι

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Γκαλέτι είναι ένας…παρότι Αργεντινός παίζει πολλά χρόνια στην Ευρώπη με πολλές παραστάσεις ,νομίζω οτι είναι ακριβώς η άλλη πλευρά του αρχηγού μας του Τζορτζεβιτς. Ήρθε και ισορρόπησε τα δύο άκρα μας .

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ισορρόπησε την δεξιά πλευρά ενώ η αριστερή ήταν πιο τονισμένη λόγο του Τζόλε.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ναι.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Λουα Λουα περίεργη φυσιογνωμία, εκρηκτική με ταχύτητα αλλά και φλύαρη καμία φορά έτσι νιώθουμε εμείς στην κερκίδα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Γενικά οι επιθετικοί θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω γιατί η ζωή τους είναι το γκολ και αν δεν πετυχαίνουν γκολ αρχίζουν και άγχονται ,και νομίζω ότι πέρασε ένα μικρό διάστημα ,ο Λούα Λούα το πέρασε ,ήθελε να σκοράρει και ίσως προσπάθησε με λάθος τρόπο .Όμως πρόκειται για ένα καλό ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει σίγουρα

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ραούλ Μπράβο, εδώ υπάρχει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό , θες να πεις κάτι Πάνο;

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλω να πω ότι προσωπικά και ας είμαι λίγο σκληρός, νομίζω ότι πετύχαμε , δηλαδή είναι μούφα να το πω απλά….

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ναι είναι βαρύ αυτό που λες

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι βαρύ αυτό. Λοιπόν ο Πάνος έχει απογοητευτεί, γιατί όταν πρωτοήρθε ο Ραούλ Μπράβο το καλοκαίρι ακούγοντας ότι έρχεται ένας αμυντικός από τη Ρεάλ πήρε τη φανέλα του γενικά θεώρησε ότι είναι η μεγάλη μεταγραφή και αισθάνεται ότι δεν έχει παίξει ο Ραούλ Μπράβο μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό όσο περιμέναμε

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Ραούλ δεν έχει παίξει γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Νομίζω ότι είναι κάτι που τον κρατάει και νομίζω ότι ο τραυματισμός είναι πολύ σοβαρός και τον δυσκολεύει να έρθει σε καλή κατάσταση Και όσο δεν είναι υγιείς, δυσκολεύεται και ο ίδιος και στεναχωριέται πιο πολύ.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλω να πω κάτι όχι για το Ριβάλντο , ορισμένοι μεγάλοι παίχτες σαν τον Ρονάλντο όταν είχε πάει στην Ίντερ κάθονται και τραυματίζονται και πάνε μόνο για τα λεφτά στις ομάδες. Δεν το λεω για τον Ραούλ Μπράβο, γιατί μπορεί όντως να έχει τραυματιστεί από υπερκόπωση και όταν παίζει δεν τον βλέπω να αποδίδει όπως όταν έπαιζε στη Ρεάλ, δηλαδή τον βλέπω να βαριέται

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Δεν νομίζω, εγώ δεν το βλέπω αυτό στην προπόνηση, ιδιαίτερα το καλοκαίρι που ήμασταν στη προετοιμασία και νομίζω ότι και στο παιχνίδι στη Βρέντερ ήταν πάρα πολύ καλός ,είναι ένας σημαντικός παίχτης για την ομάδα μας απλώς τυχαίνει στους ποδοσφαιριστές να περνούν περίοδο τραυματισμών και αυτό σε φέρνει πίσω από όλη την ομάδα και λείπεις από την προπόνηση ,οπότε έρχεσαι πίσω από όλη την ομάδα, όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που και όλοι μας πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει όταν γίνει καλά.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλω να ρωτήσω εγώ αν ο τρόπος με τον οποίο παίζει φέτος η εθνική στα παιχνίδια τα οποία έχει δώσει μας κάνει αισιόδοξους για καλά αποτελέσματα στο Euro. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η εθνική είναι καλύτερη από αυτή που πήρε το Euro. Έχω αυτή την αίσθηση, βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα είναι ένας συνδυασμός ικανότητας, τύχης παίζουν ρόλο οι κληρώσεις , με ποίους αντιπάλους παίζεις, νομίζω ότι και αυτό παίζει ένα σημαντικό ρόλο. Έχετε την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα είναι πιο έμπειρη είναι πιο καλά συγκροτημένη από την εθνική που πήρε στην Πορτογαλία το Euro ή κάνω λάθος;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Εγώ βλέπω πολλά ίδια στοιχεία σε αυτή την ομάδα με την ομάδα του 2004. Σίγουρα τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα δίνουν διαφορετικό αέρα Είναι μια πολύ καλή ομάδα πολύ δύσκολο να την κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα το απέκτησε σιγά-σιγά όμως δεν ήταν από την αρχή έτσι. Έχει την ψυχολογία ,έχει και την εμπιστοσύνη και νομίζω ότι μπορεί να φτάσει στα επίπεδα εκείνης της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια ιδιαίτερη ομάδα .Ιδιαίτερη ομάδα ..σίγουρα δεν ήταν ας το πούμε η καλύτερη Εθνική όλων των εποχών σε ταλέντο ή οτιδήποτε αλλά για μένα ήταν μακράν η καλύτερη …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε ομαδικότητα ; σε δέσιμο;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Σε ομαδικότητα σε δέσιμο ,στη σχέση μεταξύ μας και φυσικά ήταν ομάδα αποτελεσμάτων και το απέδειξε.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Ρεχάγκελ τι ρόλο έχει παίξει η στο χτίσιμο της Εθνικής;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Ρεχάγκελ … το μεγαλύτερο γιατί αυτός διαλέγει τα κομμάτια ένα-ένα ,τα διαλέγει τα παρατηρεί μέσα στο χρόνο έπαιξε για αυτόν πολύ σημαντικό ρόλο και ο αθλητής, το κλίμα ,είχε διατηρήσει ένα κλίμα πολύ ζεστό και ένα τρόπο παιχνιδιού που δεν τον έχει αλλάξει από τότε που έχει έρθει.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πήγαμε όμως να τον γκρεμίσουμε και αυτόν Αντώνη , δηλαδή μετά τη μεγάλη επιτυχία της Πορτογαλίας ακολούθησε μια περίοδος κυρίως με φιλικά παιχνίδια που δεν πήγαμε καλά και πήγαμε να τον γκρεμίσουμε από το βάθρο του τον Ρεχάγκελ. Είμαστε περίεργος λαός

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αυτό είναι χαρακτηριστικό του λαού μας απογοητευόμαστε πάρα πολύ εύκολα όπως ενθουσιαζόμαστε .Δεν έχουμε μέση λύση

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και με το Λεμονή δεν κάνουμε το ίδιο ; τη μια εβδομάδα τον αποθεώνουμε και την επόμενη εβδομάδα με το πρώτο μέτριο αποτέλεσμα είμαστε έτοιμοι να τον ρίξουμε στη φωτιά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι ισχύει για την ίδια μας τη ζωή ισχύει αυτό και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Μας λείπει το μέτρο. Νομίζω ότι στο τέλος είναι αυτό που πάντα λεω εγώ. Το τέλος είναι αυτό που δικαιώνει κάποιον και εκεί κρινόμαστε όλοι και απο το αποτέλεσμα φυσικά.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Καλημέρα και στον Γιάννη από τη Νέα Σμύρνη που λεει «χρόνια καλά» , είμαι ΑΕΚτζης αλλά σε ευχαριστώ Αντώνη για την ποιότητα του παιχνιδιού σου και το ήθος που διδάσκεις στα παιδιά μας. Ο Δημήτρης από το Φάληρο λεει Νίκο και Αντώνη τι να κάνω με τον ανιψιό μου που είναι ΑΕΚ. Εγώ λεω να τον αφήσει να είναι με την ομάδα που θέλει και να μην τον πιέσει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Μια χαρά να τον αφήσει με την ομάδα που είναι και αγαπάει και του αρέσει.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Να μην πιέζουμε τα παιδιά μας να κάνουν πράγματα που τα ίδια δεν θέλουν και δεν έχουν σκεφτεί.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Και να τα αφήσουμε να επιλέξουν το ένστικτό τους από μόνοι τους και να τα αφήσουμε να επιλέξουν αυτοί.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε μερικά παιχνίδια όπως με την Τουρκία ο κος Ρεχάγκελ είχε επιλέξει το Χαλκιά πιστεύετε ότι οι ικανότητές του είναι περισσότερες από τις δικές σας ή ότι μπορούσε να αντεπεξέλθει καλύτερα από εσάς σε αυτό το παιχνίδι γιατί εσείς είχατε πεσμένη ψυχολογία από αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ, εσείς γιατί πιστεύετε ότι σας άφησε έξω.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ, αλλά τι πιστεύει ο Ρεχάγκελ. Αυτή είναι η ουσία

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γιατί νομίζετε ότι σας άφησε έξω;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο τον προπονητή . Ο προπονητής είναι αυτός που κάνει τις επιλογές και εμείς είμαστε είτε για να παίξουμε ,είτε για να είμαστε στο πάγκο και να βοηθήσουμε την ομάδα. Είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πώς νιώσατε όμως;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Τι , πως ένιωσα; Εγώ χάρηκα που κέρδισε η Εθνική ομάδα.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όταν ξεκινήσατε στο πάγκο εννοώ ποίο ήταν το συναίσθημα;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Όταν ξεκίνησα στο πάγκο ήμουνα εκεί συγκεντρωμένος και έλεγα να μείνω έτσι γιατί μέσα στο αγώνα μπορεί να συμβούν πολλά και κάποια στιγμή να χρειαστείς.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Άλλωστε και 21 χρόνια φαντάζομαι το συναίσθημα του πάγκου το έχεις νιώσει πολλές φορές, Αντώνη;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Κι αρκετά χρόνια, τα πρώτα χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον για μια οκταετία ήμουν στο πάγκο

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όπως και με τον Χαλκιά , στον Παναθηναϊκό ήταν πολλά χρόνια βασικός.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Είναι η θέση μοναδική ,παίζει μόνο ένας είναι δύσκολο για τον άλλον που είναι στο πάγκο και το καταλαβαίνω γιατί και εγώ αρκετά χρόνια ήμουνα εκεί και ήθελα και εγώ να παίξω πάρα πολύ.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτή η 8ετία με τον Βάντσικ όμως… ήταν πολύ καλός τερματοφύλακας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Μα ποτέ μου δεν διαμαρτυρήθηκα για ότι έγινε. Ήξερα τι είχα μπροστά μου και απλώς περίμενα τη σειρά μου.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Νεκτάριος επιμένει , στο θέμα του Σιφάκη, ρωτάει αν και εφόσον όποτε αποφασίσεις να αποχωρήσεις πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει άλλο πρώτο τερματοφύλακα ή ο Σιφάκης μπορεί να είναι ο διάδοχος του στη θέση του πορτιέρο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Εγώ πιστεύω ότι μπορεί. Εγώ πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από τον ίδιο εξαρτάται. Όχι; Από το πόσο θα δουλέψει;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι δουλεύει και δουλεύει και σκληρά και καλά. Είναι παιδί που αγαπάει τη δουλειά του. Νομίζω ότι όταν του δοθούν ευκαιρίες πρέπει να αποδείξει οτι έχει την ικανότητα ότι μπορεί να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Γιατί πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο πράγμα

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ειδικά στον Ολυμπιακό που κρίνουν και την ισοπαλία, πόσο την ήττα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Κρίνουν το οτιδήποτε και έστω και το παραμικρό λάθος δεν περνάει τίποτα απαρατήρητο.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο κος Αλέξανδρος Λυμπέρης παρακαλώ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Στο champions league στους ομίλους παίζαμε πάρα πολύ καλά .Στο Ελληνικό πρωτάθλημα όπως την Κυριακή με τη Λάρισα δεν δώσαμε πολύ προσπάθεια . στο champions league που ήταν μια δυνατή ομάδα και η Λάρισα δεν είναι ;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Θα σου απαντήσω. Το champions league είναι γενικά μια διαφορετική διοργάνωση, ας μην κρυβόμαστε είναι μία διαφορετική πρόκληση για τον καθένα μας. Όσον αφορά τώρα τα παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος απο τα περισσότερα εκτός έδρας δεν παίξαμε καλά

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το οποίο σημαίνει Αντώνη ότι παίξατε καλύτερα γιατί σας παρακολουθεί όλη η Ευρώπη;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Όχι.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γιατί υπάρχει και αυτή η φημολογία, δηλαδή λέγεται από τους φιλάθλους ότι οι μεγάλοι της ομάδας παίζουν για την Ευρώπη αλλιώς και για την Ελλάδα αλλιώς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Το ίδιο πράγμα ακριβώς το συνάντησα στον Παναθηναϊκό την εποχή του 2000.Την εποχή που δεν παίρναμε πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Πώς παίζετε καλά στην Ευρώπη και δεν μπορείτε να κερδίσετε μια ομάδα και πώς χάνετε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και το συναντάω τώρα μπροστά μου. Είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Ευρώπη και διαφορετικά τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια διαφορετική πρόκληση για τον καθένα μας. Είτε είσαι νέος ποδοσφαιριστής που κάνεις μια καριέρα και προσβλέπεις οτι κάποιο μάτι θα σε παρακολουθήσει και θα κάνεις μια μεταγραφή στην Ευρώπη ,γιατί πρέπει να είναι φιλοδοξία του κάθε ποδοσφαιριστή και πρέπει να υπάρχει στο μυαλό τους για να μπορούν να προοδεύσουν σαν ποδοσφαιριστές πρώτον και παίχτες όπως εμένα που τα βλέπω με ιδιαίτερο τρόπο αυτά τα παιχνίδια. Τώρα όσον αφορά το Ελληνικό Πρωτάθλημα σίγουρα πάντα υπάρχουν μεταπτώσεις γιατί αποσπά πολλές δυνάμεις όλη αυτή η προσπάθεια και έχει μεταπτώσεις στην απόδοση και έχει να κάνει με το ι θέμα δυνάμεων. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε τέτοιους ρυθμούς οπότε κάπου κάποια στιγμή σου βγαίνει ένα κακό παιχνίδι. Συν τις άλλοις εμείς φέτος έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και είμαστε μια ομάδα καινούργια με νέους παίχτες.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετό βάθος στον πάγκο του Ολυμπιακού, το λέω με την έννοια ότι στην Ελλάδα οι ομάδες έχουν πολύ χαμηλό μπάτζετ από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες με τις οποίες συγκρούεστε δηλαδή το μπάτζετ της Τσέλσι ας μη το συζητήσουμε αλλά και το μπάτζετ της Βέρντερ ή το μπάτζετ της Λάτσιο είναι πολύ μεγαλύτερα από τα μπάτζετ των ελληνικών ομάδων.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Είναι όμως μία πολύ καλή ευκαιρία και δίνεται σε ορισμένα νέα παιδιά τώρα στον Ολυμπιακό να τα δούμε όπως ο Μενδρινός , ο Μήτρογλου…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Μεδρινός και ο Μήτρογλου έδωσαν πολύ καλά στοιχεία.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Κατσικογιάννης

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Επίσης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Υπάρχουνε ο Παπαδόπουλος .Είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να δούμε ορισμένους ποδοσφαιριστές νέους τους οποίους θα επιλέξει ο Ολυμπιακός να τον στηρίξουν για τα επόμενα χρόνια.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έλα Νίκο πές το όνομα σου και την ερώτηση σου

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΖΕΑΣ

Πιστεύετε πως ο Σιφάκης θα πάει τόσο ψηλά όσο και εσείς;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Το θέμα είναι τι πιστεύει αυτός για τον εαυτό του και νομίζω οτι πρέπει να δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να το καταφέρει.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ορίστε, εδώ έχουνε και άποψη για το πως να παίζεις λεει η κ. Ροσίδη ,Αντώνη είμαστε ευτυχισμένοι που είσαι στον Ολυμπιακό μόνο μην βγαίνεις πολύ από το τέρμα. Μην απομακρύνεσαι από την εστία

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Δεν μπορώ να μην το κάνω , πρέπει να ακολουθώ την άμυνά μου. Όσο πιο ψηλά παίζει η άμυνά μου τόσο πιο ψηλά πρέπει να ακολουθώ κι εγώ.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πάντως αυτό είναι όντως κάτι που πολλές φορές μας τρομάζει έχεις μια απίστευτη ολύμπια ψυχραιμία μπορεί να είσαι μόνος σου με τη μπάλα και να είναι γύρω σου τρεις παίχτες οι οποίοι εφορμούν κατά πάνω σου που βρίσκεις την ψυχραιμία και τριπλάρεις και στέλνεις τη μπάλα μέσα; δεν νιώθεις και εσύ εκείνη την ώρα άγχος, αγωνία ;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νιώθω, πως δεν νιώθω.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δίνεις την εικόνα ότι είσαι Βούδας από ψυχραιμία εκείνη την ώρα .

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Όχι , ξέρω τις επιλογές μου. Είναι δύο. Ή δεξιά ή μπροστά ή αριστερά και μια τέταρτη που έχω πίσω στο μυαλό να βγάλω τη μπάλα κόρνερ.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σωστά γυρίζεις και βγάζεις την μπάλα κόρνερ για να ανασυνταχτεί η άμυνα, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Δεν σε έχω δει να το κάνεις.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Δεν το’ χω κάνει ,αλλά είναι η τελευταία μου επιλογή. Ξέρω οτι όταν κλείσουν όλα πατάμε τη μπάλα πίσω και η μπάλα βγαίνει κόρνερ και είμαστε όλοι καλά.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ξέρεις είχα και εγώ μια σύντομη καριέρα ως τερματοφύλακας στα πανεπιστημιακά μου χρόνια με την ομάδα της Μεσημβρινής της εφημερίδας στην οποία εργαζόμουν αλλά διεκόπη πολύ βίαια η καριέρα μου με 8 γκολ στο τελικό του πρωταθλήματος τύπου, έφαγα 8 παίζαμε με το Έθνος θυμάμαι και υπήρχαν στη σύνθεση 2-3 παίχτες της β΄ και της γ΄ εθνική η διαφορά ήτανε είναι τεράστια και το λεω γιατί δεν έχουν καταλάβει ξέρεις ο κόσμος που βλέπει από την κερκίδα ή από το καναπέ του σπιτιού του το ματς δεν έχουν καταλάβει ότι το σύγχρονο ματς είναι πολύ δύσκολο. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι ένας ολοκληρωμένος αθλητής που να μπορεί και να τρέξει γρήγορα και να έχει δύναμη έτσι δεν είναι;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω οτι το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει πάει εκεί. Έχει πάει στη δύναμη, στη ταχύτητα και φυσικά στην τεχνική. Αλλά, ένας παίχτης δυνατός ,γρήγορος μπορεί άνετα να παίξει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, φυσικά δεν μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα τεχνικής αλλά νομίζω ότι είναι στοιχεία που τα έχει το σύγχρονο ποδόσφαιρο και πολλά ακόμα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μήνυμα από φίλο τον Πέτρο που είναι ΑΕΚ. Με στεναχωρεί η κριτική που δέχεται πολλές φορές ο Ότο Ρεχάγκελ ότι δεν παίρνει στην εθνική τον ένα ή τον άλλο παίχτη. Για παράδειγμα λένε γιατί δεν παίρνει τον Στολτίδη και άλλους. Πιστεύω λεει ο Πέτρος ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποίον παίρνει πότε και γιατί . Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά έχει τον Κατσουράνη, το Μπασινά έχει άλλους ισάξιους παίχτες . Μην ξεχνάτε λεει πως δεν πήρε το Ζήκο για παράδειγμα όταν έπαιζε στη Μονακό και έφτασε και στον τελικό του Champions League. Ας αφήσουν τον προπονητή να κάνει τη δουλεία του αυτός ξέρει. Τι λες Αντώνη;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι αυτό είναι το βασικό.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έχουμε στην Ελλάδα τη μανία να είμαστε προπονητές και να τα ξέρουμε όλα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Πολύ θα έλεγα. Νομίζω οτι έχουμε όλο αυτό το κακό. Νομίζω όμως ότι το καλό για μας είναι ότι ο προπονητής μας της Εθνικής δεν διαβάζει ελληνικά …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πολύ καλό αυτό, όντως.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Έχει μείνει έξω από αυτή τη νοοτροπία και επιλέγει αυτός ,όπως νομίζει και ποιους παίχτες θα πάρει και ποιους παίχτες θα χρησιμοποιήσει.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μια που μιλάμε για προπονητές πες μας τη γνώμη σου για το Τάκη Λεμονή και για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό. Έκλεισε ένα χρόνο ο Τάκης Λεμονής

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι είναι ένας προπονητής πλέον που το πέρασμά του την προηγούμενη φορά από τον Ολυμπιακό και τα περάσματά του από ομάδες, είναι πολύ πιο έμπειρος απο όταν είχε έρθει την πρώτη φορά στον Ολυμπιακό ,παρότι εγώ δεν ήμουνα τότε εκεί αλλά νομίζω οτι τώρα είναι πολύ πιο ώριμος ,πιο έμπειρος ,ξέρει τι ζητάει ,ξέρει τί έχει να αντιμετωπίσει και νομίζω οτι το βασικό είναι οτι τα αντιμετωπίζει όλα με ψυχραιμία και σιγουριά .Είναι σίγουρος για αυτό που κάνει.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο κύριος Πάνος Χατζηνικολάου, παρακαλώ.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλω να πω ένα όνομα και να το σχολιάσετε. Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Τι να σχολιάσω;

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έχει φτάσει και … δεν ξέρω αν θεωρείται καλύτερος από εσάς

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης .Όλοι νομίζω οτι είμαστε σε ένα χώρο. Κάνουμε την καριέρα μας όλοι όσο πιστεύουμε καλύτερα ο καθένας

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έχει φτάσει στη Σιένα , νομίζω.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο Δημήτρης κάνει μια καριέρα στην Ιταλία , τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια τέσσερα κάνει μία πολύ καλή καριέρα έχει κάνει ένα καλό όνομα στην Ιταλία αυτό είναι καλό για εμάς τους Έλληνες τερματοφύλακες γιατί πλέον αποκτούμε μια πολύ καλή φήμη κάνει μια πολύ καλή καριέρα και εύχομαι να είναι ακόμα καλύτερα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ρώτησα για τα καινούργια αποκτήματα του Ολυμπιακού και δεν ρώτησα για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του οι περισσότεροι ήμασταν πολύ επιφυλακτικοί λόγο της ηλικίας του. Είπαμε πήραμε καινούργιο παίχτη να ξεκινήσει στα 34 καινούργια καριέρα στον Ολυμπιακό; Και αυτή τη στιγμή έχει γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας διότι είναι στη κατάλληλη θέση τη κατάλληλη στιγμή.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Πέρα από την αξία του Ντάρκο που όλα αυτά τα χρόνια αναγνωρίζουμε και στην Ιταλία και στην Ισπανία ,είναι ένας παίχτης με πολύ μεγάλη αξία και έμφαση στο σκοράρισμα Αυτό που όλοι ήταν επιφυλακτικοί ήταν η ηλικία. Νομίζω οτι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αλλάξει αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο λεμε οτι κάποιος στα 34 του είναι τελειωμένος Ο Ντάρκο δεν ήρθε να δημιουργήσει μια καριέρα μεγαλύτερη ήρθε στο Ολυμπιακό για βοηθήσει τον Ολυμπιακό με την εμπειρία του, με την έφεση που έχει στο σκοράρισμα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να έχει μία λύση παραπάνω και νομίζω ότι….

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Πάρα πολύ καλή επιλογή γιατί είναι ένας πάρα πολύ καλός επαγγελματίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αντώνη, ερχόμενος ο Κοβασεβιτς στην Ελλάδα είχε πει πως έρχεται για μία χρονιά και μετά θέλει να πάει στην Ισπανία να ηρεμήσει να χαλαρώσει κλπ. Υπάρχει πιθανότητα να μείνει δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό τώρα το συζητάμε όλοι.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει .Νομίζω και αυτός το θέλει γιατί περνάει πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα . Η Ισπανία την βλέπει πιο πολύ ως τόπο διαμονής ,θέλει να πάει να μείνει στην Ισπανία ,του αρέσει περισσότερο, έχει ποιο πολλά χρόνια ,έχει κάνε φίλους, έχει κάνει και οικογένεια, το βλέπει σαν τόπο διαμονής .Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πορεία πολύ ανοδική το Champions League είναι μια πρόκληση για όλους και νομίζω ότι θα ήθελε για μια ακόμη χρονιά στο Champions League τέτοια όπως η φετινή.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πες μου δυο λόγια για τον Λεντέσμα, αυτός είναι ένας ποδοσφαιριστής με έντονη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο αθόρυβος αλλά και εργάτης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Είναι απο τους ποδοσφαιριστές που δεν φαίνονται, που περνάει απαρατήρητος αλλά πιστέψτε με εγώ που τον έχω μπροστά μου ,βλέπω την δουλειά που κάνει ,τις τρύπες που κλείνει

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κλείνει τους διαδρόμους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Συνεχόμενο τρέξιμο ,μεγάλη προσπάθεια παιδί χαμηλών τόνων και με πολύ μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε ποιες θέσεις πιστεύεις ότι χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός; Δηλαδή βγαίνοντας στο παζάρι των μεταγραφών τώρα και μετά το καλοκαίρι σε ποιες θέσεις πρέπει να ενισχυθεί; Που πρέπει να αποκτήσει και άλλες επιλογές ; Η μια θέση φαντάζομαι είναι αυτή για την οποία μιλούμε όλοι για τον Μπελούτσι και περιμένουμε να δούμε αν θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή αυτή. Άλλες θέσεις;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν τις αδυναμίες τους .Απο εκεί ξεκινάμε …

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στην αριστερή πλευρά κυρίως; Ο Τζόελ πόσα χρόνια ακόμα θα πάει;

AΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Το πιο κυριότερο πράγμα για τον Ολυμπιακό είναι να γεμίσει το ρόστερ του με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έχει νέους ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός αλλά χρειάζεται 2-3 έμπειρους ώστε όταν υπάρχουν αυτοί οι τραυματισμοί ,γιατί το βλέπουμε μπροστά μας ,όταν υπάρχουν αυτοί οι τραυματισμοί ,υπάρχουν αυτές οι απώλειες, να μπορέσει με έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και με αρκετούς νέους Έλληνες που υπάρχουν στην αγορά ,και είναι αρκετά καλοί , να μην έχει διαφορά στην απόδοσή του μέσα στο γήπεδο.

NΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τον Τζόλε φέτος πως τον βλέπεις; Άλλος παίκτης σε μεγάλη ηλικία και τρέχει σαν να είοναι σε ηλικία 25 ετών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Νομίζω ότι ο Τζόλε πέρυσι πλήρωσε το μουντιάλ. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι για αυτόν δεν σταμάτησε καθόλου .Η προετοιμασία του δεν ήταν τόσο δυνατή όσο θα έπρεπε είχε μεταπτώσεις την περσινή χρονιά Φέτος ξεκουράστηκε έκανε την προετοιμασία του κανονικά και νομίζω ότι και διανύει μία πάρα πολύ καλή χρονιά.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ορίστε κύριες Πάνο , ελάτε.

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλω να πω ότι , δεν είναι κάτι σαν ερώτηση , θέλω να πω ότι με το που ήρθαν οι παίκτες αυτοί είναι εμφανίστηκε η αξία του Τζόρτζεβιτς…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Εγώ νομίζω ότι η συνολική παρουσία της ομάδας η καλή παρουσία της ομάδας, όλη βοηθάει και τον Τζόρτζεβιτς αλλά όχι μόνο τον Τζόρτζεβιτς αλλά όλους μας στο να παίξουμε καλύτερα. Είναι το σύνολο αυτό που βοηθάει όλους μας να παίζουμε καλύτερα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θέλετε να πείτε τη γνώμη σας για τον Αντώνη;

ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πιστεύω ότι είστε πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά μερικές φορές είστε στη θέση του Λίμπερο, επίσης μερικές φορές νομίζω ότι έχετε…σταματάτε, μία αδράνεια. Δηλαδή μερικές φορές ότι δεν μπορείτε να…. όχι ότι δεν μπορείτε , δεν έχετε τη δυνατότητα να πιάσετε –δεν καταλαβαίνω μένετε ακίνητος και κοιτάτε την μπάλα. ενώ άλλες φορές στο σημείο που πάει ίδια μπάλα με την ίδια δύναμη εκτινάζεστε και την πιάνετε. Αυτό δεν το έχω καταλάβει πως γίνεται. Πάντως δείξατε με την αξία σας ότι δεν έχει σημασία με την ομάδα που παίζεται αλλά το πόσο καλός είστε και οι συμπαίκτες σας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αλέξανδρε θέλεις να πεις τη γνώμη σου;

ΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Είστε ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά δεν ξέρω πως καταφέρνετε και δεν χάνεται την μπάλα…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όταν κάνει έξοδο εννοείς;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Δηλαδή όταν αφήνεται τη μπάλα κάτω και προχωράτε. Εσείς δεν έχετε αγωνία μήπως χάσετε την μπάλα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Όχι δεν έχω αγωνία μη χάσω τη μπάλα γιατί αυτό το έχω κάνει πολλές φορές και το κάνω και συνέχεια. Ξέρω τι πρέπει να κάνω την κατάλληλη στιγμή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης , όταν δώσατε τη μπάλα στον Τζόρτζεβιτς, πως έγινε αυτό;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Έγινε λάθος. Αν δεν γίνει λάθος δεν θα μπει γκολ και νομίζω οτι αν δεν γίνει λάθος δεν μπορείς να εξελιχθείς κιόλας. Μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έλα και εσύ Νίκο , να πεις τη γνώμη σου.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΕΑΣ

Ήθελα να σας ρωτήσω, πως όταν η μπάλα πηγαίνει από εκεί και είστε εδώ, πώς εκτινάσσεστε τόσο μακρυά και την πιάνετε;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αυτό είναι το ταλέντο που έχει κάθε άνθρωπος. Όπως ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βάλει γκολ με την πλάτη γυρισμένη στο τέρμα εγώ έχω την ικανότητα όπως όλοι οι τερματοφύλακες να κάνω αυτό το πράγμα. Μας αρέσει αυτό το πράγμα να βουτάμε τη μπάλα ,να πέφτουμε στο χόρτο φυσικά αυτό ξεκινάει και μετά γίνεται επάγγελμα και μαθαίνουμε καλύτερα και καλύτερα και καλύτερα και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αντώνη σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που πέρασες το πρωινό σου σήμερα μαζί μας εδώ στον REAL fm. Ευτυχία, υγεία και για έναν αθλητή αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ευχαριστώ κι εγώ για την πρόσκληση αυτή με τα παιδιά περάσαμε πολύ ωραία αν και ήταν λίγο αιχμηρά ήταν καλά..

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σκληρότεροι από μένα , τους είδες. Έτσι για να μην λένε μερικοί ότι είμαι σκληρός.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Να ευχηθώ κι εγώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά , καλή χρονιά , με υγεία πάνω από όλα για όλους, γιατί είναι όντως το σημαντικότερο πράγμα που έχουμε και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και για την Ελλάδα μας.

Ένα Σχόλιο to “Συνέντευξη Νικοπολίδη στον RealFm”

  1. redfan said

    Γεια σου ρε Αντωναρε..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: