MAD AND ETERNALLY FAITHFUL

Panoramix7 Olympiakos Blog – ΘΥΡΑ 7 ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Ο «Ιέρο» τα λέει ολα..

Posted by panoramix7 στο Ιανουαρίου 3, 2008


Συνέντευξη του Ιεροκλή Στολτίδη εφ’ολης της ύλης για την ομάδα μας:

Iero_goal

Για πάντα στο Λιμάνι!!!

Τι άλλαξε φέτος στην Ευρώπη και ήρθε αυτή η πορεία με τις εκτός έδρας νίκες και τελικά την πρόκριση;

«Το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά στον Ολυμπιακό. Ηλθαν αρκετοί νέοι παίκτες και πολύ καλοί παίκτες. Έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα. Αλλά το κυριότερο άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας. Βλέπαμε διαφορετικά τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση, κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε φυσικά και τύχη. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε να γίνει αυτή η πορεία».

Η φιλοσοφία μιας ομάδας πώς αλλάζει; Τί χρειάζεται για να συμβεί αυτό;

«Η αυτοπεποίθηση αποκτάται στις προπονήσεις και στους αγώνες. Μέσα στο γήπεδο. Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία και τους αγώνες καταλάβαμε ότι αυτό το υλικό είναι πολύ καλό. Από την προπόνηση το βλέπαμε. Έτσι πιστέψαμε πολύ στην ομάδα. Δεν μπορεί απλώς μια ομιλία ή μια απόφαση να σου αλλάξει όλο τον τρόπο σκέψης. Όλα φτιάχνονται μέσα στο γήπεδο».

Ποιό γκολ από αυτά που πέτυχες σου έβγαλε τα περισσότερα συναισθήματα;

«Το τρίτο γκολ με την Βέρντερ. Ουσιαστικά με αυτό το γκολ τελείωσε το παιχνίδι. Και βγήκε όλο το άγχος και η αγωνία για ολόκληρη την πορεία μας. Ηταν ένα γκολ ανακουφιστικό. Τα συναισθήματα εκείνη την ώρα είναι τόσα πολλά και έντονα που είναι αδύνατο να τα περιγράψεις. Κάθε ποδοσφαιριστής αντιδρά διαφορετικά. Εγώ εκείνη την ώρα ήθελα να αγκαλιάσω όλον τον κόσμο!»

Θα έχει κόστος στο πρωτάθλημα η ευρωπαϊκή πορεία;

«Ο χρόνος θα το δείξει. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από πέρσι. Ελπίζω ότι δεν θα μας κοστίσει η επιτυχία στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να έχουμε τέτοιο σκεπτικό. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις και είναι και οι δύο πολύ σημαντικές. Πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε σωστά και να μην υποβαθμίσουμε καμμία.»

Πρόκριση στην 8αδα του Τσάμπιονς Λιγκ ή πρωτάθλημα;

«Είναι δύσκολο να το απαντήσω. Τα θέλω εξίσου και τα δύο. Είναι εξίσου σημαντικά. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Γιατί είναι και διαφορετικά τα πράγματα φέτος. Αν χάσεις τον τίτλο κινδυνεύεις να πλέι οφ να μείνεις έξω από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και μια πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ είναι απίστευτη επιτυχία. Δεν ξέρω τι να απαντήσω».

Έχει βελτιωθεί φέτος η ΑΕΚ, έχει ανεβεί ο Παναθηναϊκός ή παίζουν ρόλο στη βαθμολογία οι δικές σας απώλειες;

«Η ΑΕΚ είναι πιο δυνατή και το κυριότερο έχει σταθερότητα σε αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει επίσης κάπως καλύτερος. Αλλά νομίζω ότι η βαθμολογία είναι έτσι κυρίως από τα δικά μας λάθη και τις γκέλες που έχουμε κάνει φέτος σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές. Γι΄αυτό το λόγο δεν είμαστε στην κορυφή κι όχι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι από τον Ολυμπιακό».

Θα κερδίσετε στην επαρχία;

«Ε, κάποια στιγμή θα κερδίσουμε. Δυνατότητες φυσικά υπάρχουν, δεν είναι αυτό το πρόβλημα…»

Είναι λιγότερη φέτος η πίεση για το πρωτάθλημα με δεδομένο ότι έπεσε μεγάλο βάρος στην Ευρώπη;

«Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει τόση πίεση. Μάλλον υπάρχει, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη. Η ευρωπαϊκή πορεία μας έχει κάνει κάποια λάθη να συγχωρεθούν. Αν δεν είχαμε τέτοια πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ίσως αυτά τα λάθη στο πρωτάθλημα να μη μας είχαν συγχωρεθεί».

Ο Τάκης Λεμονής λέει συνεχώς ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού μετέχει φέτος πολύ στην τακτική της ομάδας και την βοηθάει αφάνταστα. Εσείς πώς το νιώθετε αυτό στο γήπεδο;

«Έχει απόλυτο δίκιο ο προπονητής. Ένας λόγος που δεν πηγαίναμε καλά στην Ευρώπη και ειδικά εντός έδρας ήταν αυτός. Παρασυρόμασταν από τον κόσμο που του αρέσει να βλέπει επιθετικό ποδόσφαιρο και την ομάδα να ψάχνει συνεχώς το γκολ. Αλλά δεν πρέπει πάντα να γίνεται αυτό. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι επιλέξαμε μια σωστή στρατηγική και συμφωνεί. Έχει σωστή κρίση ο κόσμος. Είδαμε φέτος τον Ολυμπιακό να επιτίθεται λιγότερο από κάθε άλλη φορά γιατί έτσι ήταν το σχέδιό μας. Και δικαιωθήκαμε.»

Αποδείχθηκε επίσης ότι το σύνολο καταφέρνει περισσότερα από τα άτομα.

«Ο μόνος δρόμος είναι το σύνολο. Όπου υπάρχει άτομο ή άτομα πάνω από το σύνολο, η ομάδα δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. Αν δεν κάνεις καλό σύνολο δεν μπορείς να πετύχεις. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος της επιτυχίας. Είμαστε ομάδα. Υπήρξαν παιχνίδια όπου πραγματικά δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ποιός παίκτης ήταν ο καλύτερος γιατί όλοι ήταν διακριθέντες».

Πώς ήταν με αντίπαλο τον Ριβάλντο; Ένιωσες ότι ήθελε να σας νικήσει και για προσωπικούς λόγους;

«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Ριβάλντο. Δεν ήταν κάτι ξεχωριστό επειδή αντίπαλος ήταν ο Ριβάλντο. Ητανξ όπως όλα τα ματς, έπρεπε να νικήσουμε την αντίπαλη ομάδα και αυτό κάναμε. Δεν ήταν ούτε κάτι περισσότερο ούτε κάτι λιγότερο. Δεν ξέρω πώς σκεφτόταν ο Ρίμπο. Φαντάζομαι ότι ήθελε να νικήσει η ομάδα του και έτσι έπρεπε. Δεν ξέρω αν ήθελε κάτι παραπάνω…»

Κάνεις φέτος την καλύτερη χρονιά σου;

«Κάνω αρκετά καλή σεζόν. Ίσως να είναι η καλύτερη. Δείχνω σε καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Η ομάδα λειτουργεί συνολικά και όταν συμβαίνει αυτό κάθε παίκτης μπορεί να βγάλει περισσότερα πράγματα. Αυτό συμβαίνει φέτος. Μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πράγματα στο γήπεδο που δεν μπορούσα τα προηγούμενα χρόνια.»

Συμβάλλει σε αυτό ο Λεντέσμα;

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Αγωνίζεται στο κέντρο, τρέχει πολύ και με βοηθάει γιατί απελευθερώνομαι λίγο από το συνεχές μαρκάρισμα, βγαίνω λίγο πιο μπροστά και φαίνομαι περισσότερο. Όλη η λειτουργία της ομάδας βοηθάει, ένας να μην κάνει καλά τη δουλειά του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αυτό φαίνεται στο γήπεδο και επηρεάζει όλη την ομάδα. Και εμένα με βοηθάει φέτος όλη η ομάδα.»

Ήρθαν πολλοί σκάουτερ φέτος στο Καραίσκάκη για πολλούς παίκτες αλλά σημείωναν πάντα το όνομα Στολτίδης…Σκέφτεσαι την Ευρώπη;

«Με τιμά να ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Με χαροποιεί αλλά μέχρι εκεί. Φυσικά και με ενδιαφέρει το εξωτερικό ως προοπτική αλλά ούτε όνειρα κάνω ούτε βλέπω μακριά. Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό μου, βλέποντας και κάνοντας. Είναι νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο…»

Αισθάνεσαι ότι γενικότερα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα και σαν κλίμα στα αποδυτήρια;

«Ολα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Στο σύνολο. Όταν βλέπεις όλους τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν, μοιραία αυτό κάνει καλό το κλίμα. Τα αποτελέσματα φέρνουν και καλή ψυχολογία, παίζει ρόλο και ο καλός χαρακτήρας των παιδιών αλλά αυτό είναι κάτι που υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια».

Είπες ότι δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον αλλά δείχνεις ότι είσαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό…

«Χρειάζεται χρόνο για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Εγώ είμαι 5 χρόνια στον Ολυμπιακό, έχω κερδίσει πολλά εδώ. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Όπως είπα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά μακάρι να τελειώσω εδώ».

Είσαι 32 ετών. Μέχρι πότε θα παίζεις;

«Μέχρι να κουραστώ. Άμα κουραστώ αύριο θα σταματήσω αύριο. Όταν νιώσω ότι δεν έχω να δώσω κάτι άλλο. Αλλά το να σταματήσεις το ποδόσφαιρο είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Κάθε ποδοσφαιριστής το βλέπει διαφορετικά. ?λλοι θέλουν να σταματούν σε μεγάλη ομάδα και με ψηλά το κεφάλι, άλλοι προτιμούν να συνεχίζουν σε μικρότερες ομάδες και κατηγορίες γιατί πέραν από επάγγελμα το ποδόσφαιρο είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι. Εγώ δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Τώρα νιώθω πολύ δυνατός. Είμαι στην καλύτερη φάση από πλευράς εμπειρίας, το σώμα μου αντέχει και ακολουθεί. Διανύω τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας μου και νομίζω ότι για κάποια χρόνια ακόμα μπορώ να αντέξω σε ψηλό επίπεδο».

Κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού σε χαρακτηρίζουν πολεμιστή, μαχητή. Στην Αγγλία παίκτες με το δικό σου στιλ τους αποκαλούν νεροκουβαλητές…

«Το πολεμιστής είναι λίγο υπερβολικό. Το νεροκουβαλητής που λένε οι ?γγλοι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Η θέση μου έχει πολύ τρέξιμο, κάνεις τη βρόμικη δουλειά και δεν φαίνεσαι πολύ. Είναι εγκωμιαστικά όλα αυτά από τους φίλους του Ολυμπιακού και με γεμίζουν χαρά».

Η χειρότερη στιγμή σου στον Ολυμπιακό;

«Είμαι τυχερός και δεν έχω ζήσει μεγάλες άσχημες στιγμές στην ομάδα. Αν εξαιρέσεις το 7-0 από την Γιουβέντους, στο οποίο δεν είχα αγωνιστεί. Έχω ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές και έχω κυρίως ευχάριστες αναμνήσεις. Αν και την πρώτη χρονιά που ήρθα δεν πήραμε το πρωτάθλημα, από τότε τα πράγματα πάνε πολύ καλά.»

Η κορυφαία;

«Δεν χωράει συζήτηση. Είναι η πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τη βάζεις πάνω από τα πρωταθλήματα;

«Ναι, γιατί ήταν κάτι που άργησε να γίνει. Και ήταν και πολύ δύσκολο να γίνει. Το περίμενε πολύ ο κόσμος και εμείς και επειδή το θέλαμε όλοι τόσο πολύ το ευχαριστηθήκαμε και περισσότερο.»

Ποιό ήταν το κομβικό σημείο της καριέρας σου. Η χρονιά που αντί να πας στην ΑΕΚ πήγες τελικά στον Ολυμπιακό;

«Όταν κάνεις μια καριέρα, πολλά σημεία είναι κομβικά. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εγώ μένω σε αυτά που έχουν γίνει και όχι στο τι θα γινόταν. Είχα την τύχη να πάω στον Ολυμπιακό και εδώ πήγαν καλά τα πράγματα. Δεν μπορώ να ξέρω ούτε να σκέφτομαι τί θα είχε συμβεί αν είχα πάει αλλού».

Τι έχεις να συμβουλεύσεις τα μικρά παιδιά που ξεκινούν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο;

«Είναι πολύ δύσκολο άθλημα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή είδικά τα πρώτα χρόνια. Και πάντοτε πολύ σκληρή δουλειά. Ασφαλώς μετράει το ταλέντο αλλά στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο το αθλητικό κομμάτι και γι’ αυτό δεν θα πρέπει κανείς να σταματάει την επίπονη προσπάθεια».

Πάμε να μιλήσουμε για κάποιους ξεχωριστά. Για τον Κοβάσεβιτς…

«Ο κόσμος βλέπει τα γκολ που βάζει και αυτό είναι λογικό. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ ότι το παιχνίδι του είναι όλο ουσία. Δεν κάνει τίποτα περιττό. Οι επιθετικοί συνήθως κάνουν το κάτι παραπάνω για το θέαμα αλλά ο Ντάρκο βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και ποτέ δεν κάνει κάτι για τον εαυτό του. Θεωρώ τυχερό τον Ολυμπιακό που τον έχει κι εμένα που είμαι συμπαίκτης του. Έχει δώσει πολλά στην ομάδα με τα γκολ του και τη γενικότερη παρουσία του. Είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού».

Για τον Τζόρτζεβιτς που είναι ασταμάτητος. Παίζει ρόλο που δεν είχε Μουντιάλ αυτό το καλοκαίρι;

«Έτσι είναι. Είναι δύσκολο να έχεις κάνει μια γεμάτη χρονιά, να μην ξεκουράζεσαι το καλοκαίρι, να παίζεις σε μεγάλη διοργάνωση και να επιστρέφεις σε μια νέα σεζόν. Ανθρωποι είμαστε, όχι μηχανές και ρομπότ. Ό,τι και να πούμε για τον Τζόλε είναι λίγο. Όλοι ξέρουμε ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά εμείς οι παίκτες είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο αρχηγό στην ομάδα. Του αξίζει το περιβραχιόνιο και είναι τιμή και χαρά μου που παίζω δίπλα του.»

Για τον Λεμονή…

«Έκανε κάποια πράγματα που δεν τα κατάλαβαν πολλοί, ίσως ούτε κι εμείς οι παίκτες, ώστε να αλλάξει τη φιλοσοφία και τη νοοτροπί της ομάδας. Ήξερε πώς λειτουργούν τα πράγματα στον Ολυμπιακό γιατί ήταν και παλιότερα και απέφυγε κάποια λάθη του παρελθόντος. Του αξίζει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Αν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά, αυτός που τα ακούει και φεύγει πρώτος είναι ο προπονητής. Άρα είναι σωστό να καρπώνεται ο προπονητής και το μεγαλύτερο μερίδιο μιας επιτυχίας. Αυτό για μένα είναι το δίκαιο».

Για τα νέα παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα…

«Είναι καλή φουρνιά και όπως τους ζω εγώ καθημερινά είναι και καλοί χαρακτήρες. Είναι τυχεροί γιατί έχουν έναν προπονητή που τους δίνει ευκαιρίες, κάτι που σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο. Ο δικός μας ο ρόλος, των παλιότερων παικτών, είναι συμβουλευτικός. Είναι στο χέρι τους να κάνουν μια καλή καριέρα, έχουν ό,τι χρειάζεται για να τους βοηθήσει».

Τον Μπελούτσι τον ξέρεις;

«Δεν έχω εικόνα, δεν έτυχε να δω κάποιο ματς δικό του. Αλλά από τη στιγμή που παίζει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, πάει να πει ότι είναι σίγουρα καλός. Η ομάδα φάνηκε ότι χρειαζόταν κάποια ενίσχυση. Κάθε καλός παίκτης χωράει στην ομάδα και καλώς έρχεται».

Υπάρχει κάτι που να σου λείπει στην καριέρα σου;

«Είμαι ικανοποιημένος γενικά. Θα έλεγα ότι έχω αποκτήσει περισσότερα από όσα ονειρευόμουν. Δεν μου λείπει κάτι».

Σκέφτεσαι την Μόσχα και τον τελικό;

«Τη Μόσχα…(γελάει). Κοιτάξτε, έχουμε μπροστά μας μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κανείς όμως δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να ονειρεύεσαι. Έχουμε την Τσέλσι, να δουμε τι θα γίνει σε αυτά τα δύο ματς κι αν περάσουμε βλέπουμε. Είναι όμως πολύ δύσκολο για μια ελληνική ομάδα να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολο ακόμα και για ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ από το δικό μας».

Πιθανότητες πρόκρισης στους 8;

«Η Τσέλσι είναι σίγουρα το φαβορί. Θα έλεγα 60-40 υπέρ της αγγλικής ομάδας. Σε δύο μήνες που είναι τα μξατς θα έχουμε καλύτερη άποψη για προγνωστικά. Είναι λογικό να είναι φαβορί η Τσέλσι και εμείς να θεωρούμαστε από τους πιο αδύναμους συλλόγους που μπήκαν στους 16. Μακάρι, όμως, να μας υποτιμήσουν. Πολύ θα το ήθελα να τους πιάσουμε στον ύπνο.»

Η συνταγή στο παιχνίδι θα είναι η ίδια;

«Μα θα ήταν κουτό να την αλλάξουμε. Είδαμε το δρόμο κι έτσι θα συνεχίσουμε».

Ξεχωρίζεις κάποιον παίκτη της Τσέλσι; Που θα χαρείς να παίξεις αντίπαλός του…

«Έχει πολλά αστέρια. Αλλά εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα και όχι σαν πρόσωπα. Σε ποιόν να επικεντρωθείς; Στον Ντρογκμπά, στον Λάμπαρντ; Θα σου κάνει τη ζημιά κάποιος άλλος».

Έχεις φυλάξει γκολ για το Στάμφορντ Μπριτζ;

«(γέλια…) Να φυλάξω γκολ; Τί να σου πω, δεν έχω κάβα να δω πόσα μείνανε! Το θέμα είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα, όχι ποιός βάζει τα γκολ. Σκέψου με την Βέρντερ να είχα βάλει τα δύο γκολ και να είχαμε αποκλειστεί. Δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς. Θα έλεγαν αυτός έβαλε δύο γκολ αλλά και τί έγινε; Η ομάδα του έμεινε έξω».

Να πούμε και για την Εθνική. Μια ιστορία που σε έχει κουράσει;

«Δεν με έχει κουράσει γιατί δεν ασχολούμαι. Ειλικρινά στο λέω. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο κ. Ρεχάγκελ, από την πρώτη του χρονιά, έδειξε ότι δεν με υπολογίζει σαν παίκτη. Το κατάλαβα από την αρχή και τελείωσε. Ό,τι είχα να πω για την Εθνική το είπα. Δεν έχω κάτι παραπάνω. Αλλά ούτε απογοητεύομαι ούτε περιμένω».

Χάρηκες που απέκλεισες την Βέρντερ και επειδή είναι η αγαπημένη ομάδα του Ρεχάγκελ;

«Ποτέ δεν το σκέφτηκα αυτό…Εγώ τη δουλειά μου κοιτάζω. Ούτε σκέφτομαι τέτοια πράγματα, ούτε να δίνω απαντήσεις».

Είναι δυνατόν πάντως ένας παίκτης να χάνει τη διάθεσή του για την Εθνική ομάδα;

«Η Εθνική είναι κάτι ιερό. Και άμα γινόταν κλήση φυσικά και θα ήθελα να πάω. Δεν το περιμένω όμως και θα μου κάνειπολύ μεγάλη έκπληξη άμα συμβεί. Η ομάδα τα πηγαίνει καλά, είναι στα τελικά του Γιούρο, δεν μπορούμε να λέμε και πολλά».

Τί βλέπεις για το Euro 2008;

«Δεν θα έχουμε το αβαντάζ της Πορτογαλίας που τους είχαμε αιφνιδιάσει. Ο όμιλος είναι δύσκολος αλλά η Εθνική είναι πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Ψυχολογικά θα είναι πολύ σημαντικό να μη χάσει στο πρώτο παιχνίδι».

Ποιόν θα ψήφιζες ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα του 2007;

«Τον Ριβάλντο γιατί είναι ποδοσφαιριστής παγκοσμίου βεληνεκούς και παίζει στη χώρα μας. Για όσα έχει κάνει στην καριέρα του, ξεχωρίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Και καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου στην Σούπερ Λίγκα;

«Τον Κοβάσεβιτς. Κι άλλοι παίζουν καλά αλλά ο Ντάρκο κάνει τρομερή αίσθηση».

Ένα Σχόλιο to “Ο «Ιέρο» τα λέει ολα..”

  1. redfan said

    Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: