MAD AND ETERNALLY FAITHFUL

Panoramix7 Olympiakos Blog – ΘΥΡΑ 7 ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Dar-11-Goοοοοοal

Posted by panoramix7 στο 29 Δεκεμβρίου, 2007


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 2-1

Το σερί νικών για τα εντός έδρας ματς φέτος συνεχίστηκε.

Δεν πα’να είναι η μισή ομάδα τραυματίες?

Δεν πα΄να παίζει ο mesie Τσίκινης με τα νεύρα μας, με τα «φρου-φρου» του??

Δεν’πα να κατεβαίνει η ομάδα με πιτσιρικάδες και παίκτες που δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί???….

Ο Ολυμπιακός «ΝΕΩΝ» μπηκέ με καρδιά Πρωταθλητή απο την αρχή και έκανε την υποχρέωση του. Μπορεί τα γκόλ να τα σημείωσαν οι δυό βασικοί μας επιθετικοί, αλλα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υποψιν ότι η ομάδα έπαιζε με Κατσικογιάννη (19 χρονών), Τοροσίδη (22 χρονών) Μενδρινό (22 χρονών) και Νούνιες (23 χρονών) στο κέντρο για πρωτη φορά ΟΛΟΙ μαζί και μάλιστα απο την αρχή του μάτς. Πολύ καλοί συνδιασμοί και ανάπτυξη λες και έπαιζαν καιρό μαζί και με αυτό το σύστημα. (Τα εύσημα μου για αυτό το λόγο στον Τάκη Λεμονή…respect). Δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί πολύ σωστά το υλικό που διαθέτει..

Ο Darko?? Το βιολί του11 γκόλ στο Πρωτάθλημα και συνεχίζει…. Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο «μπάρμπας». Όπως και να έχουν οι συνθήκες, το τόπι θα το στείλει στο πλεχτό.. Άντε να δούμε πόσα θα φτάσει φέτος…

Ο Λούα μαχητικός και επικύνδινος σε πολλές φάσεις, αλλα σε άλλες…….επιπόλαιος.

Περιμένω τις επόμενες μέρες δηλώσεις απο τον emo του Άρθρου44. Τον κλαψιάρηηηη………..Τον χεσμένοοοοο ……….

Τον ΖΗΚΟ ‘ντε!!!

Να μας πεί για το πέναλτυ που έδωσε ο Τσίκινης, μαζί με 2η κίτρινη στον Πάντο!!

Παρόλα αυτά, χαίρομαι που ο Ολυμπιακός, δεν ασχολείται με την διαιτησία, ακόμα και όταν γίνονται φάσεις απαυτες που «βγάζουν μάτι», σαν αυτή σήμερα, που θα μας έφαιρνε -2 βαθμούς πίσω… Αυριο όμως κανένας δεν θα μιλάει για αυτό. Σιγά μην τον παραπέμψουν.. Αβαβα θα γίνει πάλι αφού δεν κόστισε στο αποτέλεσμα.

Όσο για αυτό……..να΄ναι καλά ο Νικοπολίδης . Τον βλέπω να αναννεώνει ο Αντωνάκης!

Είχαμε και την ευκαιρία να διευρύνουμε το σκορ, με τετ-α-τετ του Λούα Λούα και του Κώστα Μήτρογλου στο τέλος τα οποία έστειλαν αουτ!! 😦

Δείτε stretching ο «παππούς» …..

Antonis-Penalty.moufa

 

Δηλώσεις Λεμονή:

«Παρουσιαστήκαμε με απουσίες, αλλά κατά διαστήματα παίξαμε καλά και φάνηκε από την αντίδραση του κόσμου. Με ευχαρίστησε ότι ήρθε ο κόσμος και δεν σταμάτησε να μας ενισχύει. Καταλαβαίνει την προσπάθεια που κάνουμε και τα προβλήματα που έχουμε και τον ευχαριστώ», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Ήταν καλή χρονιά για τον Ολυμπιακό, σίγουρα και για μένα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον και είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα που είδαμε τρεις παίκτες από τις Ακαδημίες να παίζουν, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο».

«Ενθαρρυντικά μηνύματα από Νούνιες»
«Ο Λέο έδειξε μεγάλη διάθεση. Είχε περισσότερες καλές στιγμές παρά κακές. Δεν έχει παίξει πολλούς αγώνες με την ομάδα και θα πρέπει να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του. Ενθαρρυντικά είναι τα σημερινά μηνύματα για αυτόν τον παίκτη».
«Σιγουριά ο Αντώνης»
«Του έκανα κάποια παράπονα γιατί δεν μπλόκαρε την μπάλα (γέλια). Αισθάνομαι τυχερός που ο Αντώνης είναι στην ομάδα. Χωρίς να γίνει κάτι ιδιαίτερο στο γήπεδο, σου εμπνέει σιγουριά. Μπορεί να φάει πέντε αστεία γκολ, αλλά εγώ δεν θα χάσω την σιγουριά μου για αυτόν. Ξέρω ποιος είναι».

«Δεν ήταν πέναλτι»
«Ο Τάσος έδιωξε την μπάλα. Δεν χρειάζεται να δω το βίντεο για να καταλάβω την φάση. Είχα ελπίδες ότι ο Αντώνης θα αντιδράσει σωστά. Βέβαια σκεφτόμουν τι θα κάναμε για να γυρίσουμε το ματς αν δεχόμασταν γκολ. Μάλλον θα το πηγαίναμε κοντά στην περιοχή της Ξάνθης».

«Κρατάω τη συνολική εικόνα»
«Παίρνεται μεμονωμένα κάποια πράγματα. Παίξαμε με ένα σύστημα που το είχαμε χρησιμοποιήσει με την Σαχτάρ για μοναδική φορά. Και αυτό γιατί ψάξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε με αυτούς τους παίκτες. Αυτό που κοιτάω εγώ, είναι η συνολική εικόνα της ομάδας. Τι δεν κάναμε καλά θα το συζητήσουμε με τους παίκτες»

«Δεν κοιμηθήκαμε καλά αυτή τη βδομάδα»
«Είχα πει στο ματς με την ΑΕΚ ότι ο Ντάρκο έχει γίνει σήμα κατατεθέν όταν βγαίνει από τα πλάγια. Ήταν δύσκολη η εκτέλεση του γκολ. Το αήττητο πρέπει να καταλάβουμε ότι σήμερα ήταν ακόμα πιο σημαντικό για μας. Αυτή την εβδομάδα δεν κοιμηθήκαμε καλά γιατί σκεφτόμασταν τις απουσίες που είχαμε».

«Δεν πωλείται ο Τοροσίδης»
«Έτρεξε πολύ ανασταλτικά και βοήθησε επιθετικά. Έκανε πολύ καλό ματς. Σε μια-δυο σέντρες θα μπορούσε να τις κάνει πιο σιγανές και να πετύχουμε γκολ. Ήταν καλή προσπάθεια από όλη την ομάδα. Δεν υπάρχει θέμα να φύγει. Αν γνωρίζετε περισσότερα εσείς δεν ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί το θέμα».

«Η ευχή για τα πάμπερς»
«Τι θα ήθελα να ζητήσω από τον Αϊ Βασίλη; Πάμπερς θα ήθελα να μας φέρει (γέλια). Υγειά πάνω από όλα».

«Προβληματισμός για Ραούλ Μπράβο»
«Μας έχει προβληματίσει όλη αυτή η κατάσταση. Έχει μπει στις τρεις τελευταίες προπονήσεις και απλά αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις. Πρέπει να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο από την στιγμή που οι μαγνητικές δεν δείχνουν κάτι κακό».

«Πολύ καλοί Σίστις και Μπελούτσι»
«Τον Σίσιτς τον παρακολουθούσαμε για αρκετό καιρό. Τώρα είχαμε την ευκαιρία να του κάνουμε κάποιους ελέγχους για να δούμε αν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι παίκτης που σε αντίθεση με τον Μπελούτσι ξέρει το πρωτάθλημα και μπορεί να προσαρμοστεί αμέσως. Τον φέραμε για να βοηθήσει. Στον σχεδιασμό θέλαμε δύο τέτοιας ποιότητας παίκτες. Αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση θα δούμε».

Δηλώσεις Νικοπολίδη:

«Δεν είναι θέμα να βοηθάς στα δύσκολα ή στα εύκολα. Παντού πρέπει να βοηθάς την ομάδα σου. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και ότι τα περιθώρια ήταν στενά λόγω των πολλών απουσιών. Μας επηρέασαν οι απουσίες, αλλά σημασία έχει η νίκη και συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά στα νέα παιδιά που βοήθησαν και έδειξαν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχθεί πάνω τους. ‘Ολοι βάλαμε το λιθαράκι μας, από τον Ντάρκο μέχρι και εμένα. Εύχομαι καλή χρονιά και στον Ολυμπιακό ακόμη καλύτερη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοηθούν συνεχώς, τον Αλέκο Ράντο, αλλά και τους υπόλοιπους. Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Όσον αφορά στο αν θα μείνω και του χρόνου δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να νικά η ομάδα».

Τάσος Πάντος:«Διώχνω καθαρά τη μπάλα. Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα δύσκολα» (Κοιτάζοντας τον Αντώνη)

Darko Kovacevic:

«‘Ηταν ένα δύσκολο ματς και το ξέραμε. Αυτό που μετρά είναι ότι νικήσαμε. ‘Εχω διαπιστώσει πως ο Ολυμπιακός δείχνει χαρακτήρα σε δύσκολες στιγμές και ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, εγώ σκοράρω, ο Αντώνης αποκρούει και έτσι βγαίνει το αποτέλεσμα που είναι οι τρεις βαθμοί. Κάθε νίκη είναι κλειδί μέχρι την επόμενη. Υπάρχει ένας γύρος ακόμη, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ. Τους ευχαριστώ με τον τρόπο μου μέσα στο γήπεδο, αλλά και δημόσια για τη μεγάλη βοήθεια που μας παρέχουν.

Με την Τσέλσι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς στην ιστορία του συλλόγου και για όλους εμάς που ήρθαμε από άλλες χώρες και έχουμε παίξει σε σημαντικά πρωταθλήματα. Θέλουμε να προκριθούμε για να αποδείξουμε την αξία μας και την αξία αυτή της ομάδας. Να δείξουμε ότι είμαστε πολύ καλοί, αλλά και γενικότερα ότι η επιλογή μας να έρθουμε στον Ολυμπιακό και εγώ και ο Γκαλέτι και ο Ραούλ Μπράβο ήταν καλή ιδέα».

Λιονέλ Νούνιες:

«Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Προσπαθώ να προσαρμοστώ με σκοπό να βοηθώ περισσότερο την ομάδα»

4 Σχόλια to “Dar-11-Goοοοοοal”

  1. lemonaki said

    http://sport24.gr/html/ent/519/ent.212519.asp

  2. panoramix7 said

    Ήμασταν 9οι στον κόσμο…. πώς πέσαμε έτσι?? 😀
    Τστστστστστστςςςς…

  3. redfan said

    Παντως ο ζηκος με πανα το ειδε το ματς.. Φανταστειτε πως θα εκανε ο emo την ωρα που σφυριξε ο τσικινης το πεναλτυ… 😀

  4. […] Όπως και στον πρώτο γύρο, οι ακρίτες υποτάχθηκαν στον Ολυμπιακό. Αυτή την φορά όμως πολύ πιο εύκολα απο ότι την πρώτη στην εδρα μας.. […]

Σχολιάστε